📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kwintesencja polskiej cebulowej republiki pseudodemokratycznej - "wiem, że nie można ale jeśli bardzo się chce to można".
Andrzej podejście do zasad odziedziczył po mamusi.
Andrzej podejście do zasad odziedziczył po mamusi.
LOL. Wielkie oburzenie a jak wszelkiej masci lewactwo zbiera podpisy na takim Uniwerku Warszawskim, organizuje polityczne akcje wraz z profesorami to takiej sraki nie ma.
Morda hipokryci!
Morda hipokryci!
poligon6 napisał/a:
LOL. Wielkie oburzenie a jak wszelkiej masci lewactwo zbiera podpisy na takim Uniwerku Warszawskim, organizuje polityczne akcje wraz z profesorami to takiej sraki nie ma.
Morda hipokryci!
Widzę, że @Poligon podchodzi do tego osobiście. Zbyt osobiście. Przecież od lat 60 wszelkiej maści uczelnie wyższe są twierdzą ogólnie pojętej idei socjalistycznej/jedynie światłej i służą jako rezerwuar pożytecznych idiotów spod sztandaru Lenina, Map i Trockiego. Każdy rozsądny człowiek przyjmuje to jako oczywistość i omija je szerokim łukiem.
Natomiast Duda jest wyrazisty jak rozgotowany kisiel, charyzmy ma tyle na ile pozwolą mu władze i najlepiej mu się służy jako podnóżek Stanów Zjednoczonych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów