W myśl zasady "Nie gazuj, bo ciebie zagazują"
Akcja od 0:35
W myśl zasady "Nie gazuj, bo ciebie zagazują"
Akcja od 0:35
Gdyby nie fakt, że mam dość duże auto to podejrzewam, że jakbym jechał kurwa jakimś golfem albo nie wiem.. fabią czy czymś małym to by o wiele mocniej na mnie wymuszali niezbyt szybką jazdę PRAWYM pasem...
Po co Ci dosc duze auto jak Ty nogi nie masz???
Powyżej mamy świetny przykład tego, jak powiedzieć wszystkim, że jest się tępym chujem- bez użycia sformułowania "tępy chuj".
Po co Ci dosc duze auto jak Ty nogi nie masz???
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Autor filmu to jeden z tych niedorozwojów, co uwielbiają snuć się lewym pasem nikogo nie wyprzedzając. Też kilku takich nauczyłem ostrym heblem przed maską. Jak pocałowali kierę, to dotarło do pustego łba, że lewy pas służy do wyprzedzania, a po zakończeniu manewru wracamy na prawy. Gościu ze skody i tak był delikatny.
Autor filmu to jeden z tych niedorozwojów, co uwielbiają snuć się lewym pasem nikogo nie wyprzedzając. Też kilku takich nauczyłem ostrym heblem przed maską. Jak pocałowali kierę, to dotarło do pustego łba, że lewy pas służy do wyprzedzania, a po zakończeniu manewru wracamy na prawy. Gościu ze skody i tak był delikatny.
Autor filmu to jeden z tych niedorozwojów, co uwielbiają snuć się lewym pasem nikogo nie wyprzedzając. Też kilku takich nauczyłem ostrym heblem przed maską. Jak pocałowali kierę, to dotarło do pustego łba, że lewy pas służy do wyprzedzania, a po zakończeniu manewru wracamy na prawy. Gościu ze skody i tak był delikatny.
Bo proteza zajmuje więcej miejsca niż prawdziwa noga oraz wsiadanie/wysiadanie wymaga maksymalnie odsuniętego fotela.
Nie wiem czy jesteś świadom jak wygląda u mnie pozycja za kierownicą w protezie ale gwarantuję, że w samochodzie o szerokości 2 metrów wygodniej mi się siedzi niż w aucie o szerokości 1.5 metra.
Oświecę ciebie po co mi duże auto: