Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O eco-driving?
Temu Księciu Ciemności z białego kombi to o co chodziło?
O eco-driving?
Miał niezbyt barwne życie, więc szukał źródła adrenaliny.
O eco-driving?
Kurwa zapierdalam na rehabilitacje do warszawy od kilku miesięcy (nie mieszkam w warszawie kilkanaście lat już) i się nie idzie odnaleźć na ulicy kurwa. Ograniczenie do... do X... jedziesz X+20km/h PRAWYM pasem a zjeby ci pod zderzak bo kurwa im za wolno się jedzie.
Robiłem prawko w warszawie, tam się urodziłem i tam "uczyłem" jeździć ale nigdy nie było takich akcji jak teraz odpierdalają ludzie.
Pewnie kwestia zmiany demograficznej u ludności obecnej oraz nawyków zaciągniętych ze swoich lokalnych stron.
Gdyby nie fakt, że mam dość duże auto to podejrzewam, że jakbym jechał kurwa jakimś golfem albo nie wiem.. fabią czy czymś małym to by o wiele mocniej na mnie wymuszali niezbyt szybką jazdę PRAWYM pasem...
oraz nawyków zaciągniętych ze swoich lokalnych stron.
Jak powiedzieć, że jesteś warszawiakiem nie mówiąc, że jesteś warszawiakiem
?
Szuka ukraińskich okularów.
Autor filmu to jeden z tych niedorozwojów, co uwielbiają snuć się lewym pasem nikogo nie wyprzedzając. Też kilku takich nauczyłem ostrym heblem przed maską. Jak pocałowali kierę, to dotarło do pustego łba, że lewy pas służy do wyprzedzania, a po zakończeniu manewru wracamy na prawy. Gościu ze skody i tak był delikatny.
Powyżej mamy świetny przykład tego, jak powiedzieć wszystkim, że jest się tępym chujem- bez użycia sformułowania "tępy chuj".
No ale...
Czego mądrego można się spodziewać po upaińcu?
Też kilku takich nauczyłem ostrym heblem przed maską. Jak pocałowali kierę, to dotarło do pustego łba, że lewy pas służy do wyprzedzania, a po zakończeniu manewru wracamy na prawy. Gościu ze skody i tak był delikatny.
dlatego uważam że psychotesty powinny być dokładniejsze. Tacy niespełnieni szeryfowie jak Ty i agresorzy jak na filmiku powinni jeździć zbiorkomem. KAŻDE tak udokumentowane wydarzenie jak na filmiku, powinno spowodować automatyczne cofanie uprawnień i auto do mobilnej zgniatarki w max 20 minut.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów