📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale jebana kurwa !
A na boisku same obesrańce.
Mam nadzieje jako że to po jakości nagrania i języku wygląda mi na gówno Brazylię, dojechali go za halą sportową. Liczę na harda.
Mam nadzieje jako że to po jakości nagrania i języku wygląda mi na gówno Brazylię, dojechali go za halą sportową. Liczę na harda.
Dawno nie ruchał, testosteron odbiera mu rozum
edek_kotek napisał/a:
Dawno nie r*chał, testosteron odbiera mu rozum
kiedy zorientowałaś się, że napisałaś o jedno słowo za dużo?
edek_kotek napisał/a:
Dawno nie ruchał, testosteron odbiera mu rozum
Czy ty właśnie posądziłeś murzyna o posiadanie rozumu?
To apartheid i rasizm
Jak widać, Sport to zdrowie
Sędzia kalosz
Nie no, ten to podwójny frajer. Najpierw wjebać się kolanem w leżącego, a potem zajebać drugiemu z partyzanta... Że go tam nie roznieśli na miejscu, to naprawdę musiało być zbiorowisko kakaowych książąt
Takiego gościa powinno być legalne skrępowanie w 5 i wpuszczenie wpierdolu od mordy aż po jaja.
psotny_fiutek napisał/a:
Ale jebana kurwa !
Pewnie jakiś lokalny gangsterek, pewnie niedługo zobaczymy film jak mu cos do głowy strzela.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów