📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze że napisałeś gdzie była akcja.
Pewny siebie jebaniutki tan mały. Wyskoczyć do takiego klocka nie wiedząc co potafi.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Pewny siebie jebaniutki tan mały. Wyskoczyć do takiego klocka nie wiedząc co potafi.
Klocki zazwyczaj potrafią się puszyć i nadymać. Poza tym niewiele.
Czy jak napierdalający jest o pół tonu jaśniejszy od napierdalanego. to już rasizm?
O widzisz, poruszyłeś moją prywatną rozkminę; czy jak mulat bije murzyna to jest większym rasistą od mulata bijącego białego?
To czarne "nołplis" powinno latać tak wokół swojego fagasa. Zapracowała na strzał w pysk tym wpierdalaniem się.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Smutne to trochę że to czarny napierdolił czarnemu a powinien zrobić to biały i okiełznać małpiszona.
Ale z drugiej strony, biały miał by przypał, że pobił czarnego, a on tylko był niezadowolony, że w sklepie są ceny, a powinno być wszystko za darmo, ewentualnie za paciorki i muszelki.
A czarny bijący czarnego, to już nic specjalnego, ot walka o terytorium czy samice, jak bywa w świecie zwierząt.
Ale z drugiej strony, biały miał by przypał, że pobił czarnego, a on tylko był niezadowolony, że w sklepie są ceny, a powinno być wszystko za darmo, ewentualnie za paciorki i muszelki.
A czarny bijący czarnego, to już nic specjalnego, ot walka o terytorium czy samice, jak bywa w świecie zwierząt.
Zawsze się znajdzie jakaś kurwa broniąca swojego pana od którego zapewne dostaje regularny łomot. Powinna dostać w ryj kilka razy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów