potrzebny ekspert; czym oberwał ten pies?
Na pewno zaraz przyjdzie, w takim temacie nie mogłoby go6 zabraknąć.
Na pewno zaraz przyjdzie, w takim temacie nie mogłoby go6 zabraknąć.
przyjdzie jak tylko przejedzie psa...
Machnął ręka, rzucił czar a pies spierdala ledwo jakby co najmniej palą po łbie dostał
Ale prawdopodobnie jest jak kolega wyżej pisze, że rzucił w pieska rzutką ale nie wiem.
Dla mnie rzucił czar "abra katabra"
Szkoda szczeniaka i chuj w dupe da Silvie
tak właśnie powstają na wpół dzikie i agresywne psy. Nie mające zaufania do człowieka, bo ten zadał mu krzywdy/stresu w wieku szczeniecym. Takie zwierze woli przyjąć postawę agresywno-obronną niż milusińskiego ziomka, którym mógł by być. A jak traktuje się takie psy? najlepiej wytłumaczy poligon
spoko spoko ale to nie forum dla psychologów czy behawiorystów tylko sadistic
spoko spoko ale to nie forum dla psychologów czy behawiorystów tylko sadistic
Sposko spoko, czekamy na film kiedy będą ciebie nabijać na pal, a Ty lubiący się w analnych zabawach będziesz krzyczeć w orgazmie raz po razie do czasu, aż nie odpłyniesz na zawsze do świata analnych zabaw
tak właśnie powstają na wpół dzikie i agresywne psy. Nie mające zaufania do człowieka, bo ten zadał mu krzywdy/stresu w wieku szczeniecym. Takie zwierze woli przyjąć postawę agresywno-obronną niż milusińskiego ziomka, którym mógł by być. A jak traktuje się takie psy? najlepiej wytłumaczy poligon
A chuj mnie to obchodzj. Jakby mnie to obchodzilo to poszedłbym na forum kynologiczne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów