Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli tak to ci powiem że nie macie tak drogo.
280 zł za 90 dni to naprawdę dobra cena jeżeli dobrze rozumiem. U mnie na wsi to za 5km autobusem 4zł płacisz.
@Igorekpl ale z te 230 jeździsz po całej Warszawie gdzie ci się podoba?
Jeżeli tak to ci powiem że nie macie tak drogo.
280 zł za 90 dni to naprawdę dobra cena jeżeli dobrze rozumiem. U mnie na wsi to za 5km autobusem 4zł płacisz.
ja płacę 110zł za bilet miesięczny. Gdybym miał kartę warszawiaka to płącił bym coś koło 90zł. Za to możesz jeździć tramwajem, autobusem, metrem, SKM i KM. na 1 strefie czyli praktycznie cała warszawa
A co do wody to gdyby polał wodą to od razu pękają tarcze, gaśnica jest tutaj lepszym rozwiązaniem.
Ogólnie kierowca opanowany, ja bym mu przyje..ł
Przyje..ł oczywiście temu krzykaczowi
Nie zmienia to jednak faktu, że powiało wsią ze strony pasażera jednakże kierowca ma chyba za sobą "pierwszy raz", bo chyba wcześniej na oczy gaśnicy nie widział
edit.
mniemam że to rusek albo ukrainiec :d
Starej Komentatora sie zapaliło kółko od wózka jak go wozila i dlatego taki wrazliwy . PIWKO dla Kitajca za Opanowanie , bo ja bym Gnojowi wyjebał .
Chuja byś zrobił
Jeśli kierowca ukrainiec to spina uzasadniona.
Jesteś kretynem tak samo jak ten kogucik z filmiku. Gratuluję.
Widać, że jesteś ze wschodu, bo wpierdalacie te swoje "DLA" tam gdzie się nie powinno. "Zapłacić DLA Polaka" zamiast "zapłacić Polakowi" skąd to się kurwa bierze? W szkole was tego uczą czy kichuj? Nie wydaje mi się żeby to było poprawnie, bo nikt oprócz biedy ze wschodu(a zwłaszcza Białystok i okolice) tak nie mówi/pisze.
@ ajeinot
Sry zapomniałem wspomnieć o tym twoim zabieraniu pracy. Jak twoi znajomi czy może nawet rodzina wyjeżdża za granicę i "kradnie" pracę to jest wszystko w porządku? Znając takich buraków jak Ty(a nim jesteś skoro uciekłeś z biednego wschodu do miasta)to pewnie masz myślenie typowego janusza "pff nie będę jebał za 1200zł"
Owe 50 sekund, w zależności od tego co się fajczy mogłoby się skończyć na pożarze całego autobusu...
@ ajeinot
Widać, że jesteś ze wschodu, bo wpierdalacie te swoje "DLA" tam gdzie się nie powinno. "Zapłacić DLA Polaka" zamiast "zapłacić Polakowi" skąd to się kurwa bierze? W szkole was tego uczą czy kichuj? Nie wydaje mi się żeby to było poprawnie, bo nikt oprócz biedy ze wschodu(a zwłaszcza Białystok i okolice) tak nie mówi/pisze.
@ ajeinot
Sry zapomniałem wspomnieć o tym twoim zabieraniu pracy. Jak twoi znajomi czy może nawet rodzina wyjeżdża za granicę i "kradnie" pracę to jest wszystko w porządku? Znając takich buraków jak Ty(a nim jesteś skoro uciekłeś z biednego wschodu do miasta)to pewnie masz myślenie typowego janusza "pff nie będę jebał za 1200zł"
twoja inteligencja jest poniżej czegokolwiek. Nie zamierzam z tobą dyskutować bo bym się tylko ośmieszył. Widać poziom twojej rodziny po tych twoich wypowiedziach. Jesteś żałosnym małym gnojkiem, który nie zna świata. Każdy region w Polsce ma coś co go wyróżnia, a ja jestem obywatelem Polski i mam prawo do tego aby mieszkać gdzie mi się podoba. A "uciekłem" ze wschodu, mając dobrą pracę, ponieważ nie było dla mnie większych możliwości rozwoju, a potrzebowałem tego, ponieważ jestem ambitny i mam taką pracę, że pewnie byś się zesrał z zazdrości gdybyś się dowiedział.
Pozdrawiam janusza (siwy93) z polski A bogatego pana:)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów