📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przynajmniej wiadomo co na obiad
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Heliar napisał/a:
Ustawione, jak całe gówno z Tik Toka
Pewnie napchał sobie do spodni waty, żeby mniej bolało
To jest ten dobry ziom z ekipy, co nie sra w gacie i za każdym się wstawi.
Miałem 6 lat.
Mój pradziadek który miał owce i był też baran.
Jebaniutki tylko mnie zobaczył to musiał pierdolnąć z bańki.
Często spierdalałem na wóz żeby tylko nie dostać od niego z dyni choć nie powiem, zaprawiłem się dzięki niemu w boju.
Ten baran miał na mnie alergie.
Miał. Już dawno jej nie ma
Barana też.
Mój pradziadek który miał owce i był też baran.
Jebaniutki tylko mnie zobaczył to musiał pierdolnąć z bańki.
Często spierdalałem na wóz żeby tylko nie dostać od niego z dyni choć nie powiem, zaprawiłem się dzięki niemu w boju.
Ten baran miał na mnie alergie.
Miał. Już dawno jej nie ma
Barana też.
Oj tam pewnie dupczy mu owce to się baran w końcu wkurwił.
Miałem owce i barana. Ten ostatni zaczepiał i atakował. Narzeczona powiedziała że to przez brak uwagi i samotność. No to któregoś dnia go wygłaskalem, wyczochrałem a jak tylko się odwróciłem dostałem strzał w kolano. Wurwiony złamałem na nim sztachetę. Nawet nie poczuł. W następnym tygodniu gościliśmy go na stole. Niestety mięso śmierdziało baranem i nawet takiego pożytku z niego nie było
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów