To skurwysyny są.
==============================================Pierdolone koty fuuj one śmierdzą i zjadają martwych ludzi! Fuuj kurwa! Jak widzę kota to wysyłam Mojego pieska żeby go zjadł! ) Bierz go kurwa ! (: hihihi Ja go kocham...To przecież mój zabójca kotów :**
Psy smierdza amebo, a nie koty, mam jedno i drugie.... nie odwidzalem tej strony jakis czas i widze zalew niedojebow mozgowych zanizajacych srednia IQ w komentarzach...na szczescie rok szkolny juz za rogiem...
sam fakt ze masz kota i otwarcie sie do tego przyznajesz swiadczy o tym jak dalece upadla cywilizacja zachodu. Pewnie jestes za LGBTqlmnop i wypinasz dupe ksiedzu do spowiedzi
@up
sam fakt ze masz kota i otwarcie sie do tego przyznajesz swiadczy o tym jak dalece upadla cywilizacja zachodu. Pewnie jestes za LGBTqlmnop i wypinasz dupe ksiedzu do spowiedzi
O prosze, nastepny agregat umyslowy co nawet cytowac nie potrafi. Wiec podsumowujac twoje Januszowe madrosci, fakt ze JA mam kota swiadczy o upadku cywilizacji zachodu... ok...... i na pewno jestem lewak, bo kazdy posiadacz kota to lewak, a kazdy lewak daje ksiedzu. Najebany, niedojebany czy jedno i drugie?
O prosze, nastepny agregat umyslowy co nawet cytowac nie potrafi. Wiec podsumowujac twoje Januszowe madrosci, fakt ze JA mam kota swiadczy o upadku cywilizacji zachodu... ok...... i na pewno jestem lewak, bo kazdy posiadacz kota to lewak, a kazdy lewak daje ksiedzu. Najebany, niedojebany czy jedno i drugie?
Dobra dobra już nie szczekaj tyle, dobrze wiemy co robisz z tym kotem i po co ci on. Tutaj jesteś taki kozak a z kotkiem pod kołderką leżysz przytulacie się i mówisz mu czułe słówka na ucho.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów