18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
Agresywny piesek
M................s • 2014-12-04, 0:57
Pies gryzie dupę innemu psiakowi

jak było to świąt nie będzie
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R................s 2014-12-04, 19:56
zajebać młotkiem w łeb psu a potem właścicielowi skoro go tak wychował.
Zgłoś
lois_hartos 2014-12-04, 20:04
hehe, od razu mi sie przypomina mój exs pies, stafford - atakował wszystkie inne psy a akcje jak na filmiku to była norma - i dlatego na każdy spacer brałem wielką butle z wodą, polany puszczał zawsze i natychmiast, a te ruskie ciecie wiadomo jeszcze tylko gorzej robią...btw; pies w 4 roku życia zaatakował starą w domu, biedulka musiała po stole na segment się wspiąć no i pies poszedł w inne ręce..
Zgłoś
Gruszek83 2014-12-04, 21:26 1
Napisze tak .... kocham psy typu pit bull , amstaff albo np. bluterier który podoba mi się najbardziej .... nie posiadam teraz psiny mam nadzieje że w przyszłości będę miał ale jedno dla mnie jest popierdolone i mnie wkurwia na maksa...że taki cwel pierdolony mając takiego groźnego psa nie założy mu kagańca na pysk.... obyś chuj to czytał jakimś cudem i żeby Ciebie tak ujebał i już nie puścił ... nie pozdrawiam .... zębiska mu w dupe
Zgłoś
SnajperWZL 2014-12-04, 22:07
Wyłamujesz nos takiemu skurwielowi albo dziubiesz w oko i kurwa po robocie, ewentualnie 2 buty na brzuch dojebać z pienchy poprawke i po psie, nie ma pierdolenia w tańcu.
Zgłoś
sensualna 2014-12-05, 1:25 1
duży pies zawsze ma mieć kaganiec bo nie wiadomo co mu odpierdoli
Zgłoś
allah84 2014-12-05, 1:42
glupie bydle... zatluklbym
Zgłoś
byko56 2014-12-05, 1:48
Mam takiego psa i ten na pewno był źle wychowany.
Pomijając to psy typu bull bardzo rzadko ale czasem się zdarza, że w starciach dostają szczękościsku. To reakcja nerwowa wtedy powinno się je polewać wodą lub dać zastrzyk rozluźniający ścisk. Bijąc psa możemy mieć większe problemy w przyszłości...
Zgłoś
Volrath 2014-12-05, 7:47 1
@SnajperWZL O kurwa grozny z ciebie zawodnik 19 letni pizdku plastku
Zgłoś
z3r0c00l1337 2014-12-05, 8:44 1
Powiem tak, nic na to nie poradzę, że jak widzę pitbulla, amstaffa+ parę innych to bierze mnie obrzydzenie na sam widok takiego bydlaka. Czy to dobrze wychowany czy nie, i czy dziecko jeździ jak na kucyku na nim - nie ma znaczenia. Za to jak widzę takiego dobermana, rottweilera to jedyne co mi przychodzi na myśl, że to zacne psy - od tych ras bije aura zrównoważenia, a zarazem wiadomo, że nie wolno podskakiwać takiemu. Moim faworytem jest haski, przepiękne psisko, ale i tak KOTY > ALL KURWY. Ale wracając...wiem, że to wszystko kwestia wychowania, danego osobnika, ale nie przełamie tej bariery. Nawet jak widzę, że taki pies jest super wychowany bo to widać też, to zawsze będę jakiś dystans miał. Ale to pewnie dlatego, że pizdą jestem .
Zgłoś
ns8rn4m3 2014-12-05, 8:45
Jap... pewnie miliony wydał za kamerę, taka jakość przy takiej odległości.
Zgłoś
Mycroft 2014-12-05, 11:05
Wszystkie psy wyszczególnione w

Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 kwietnia 2003 r. w sprawie wykazu ras psów uznawanych za agresywne (Dz. U. z 2003 r. Nr 77, poz. 687 )

oraz ich mieszańce według przepisów porządkowych obowiązujących na terenie RP a ustalanych przez organy lokalne musza być wyprowadzane na smyczy i w kagańcu.
W większości miast jest tak, że przepis mówi wyraźnie, że wszystkie psy muszą być wyprowadzane na smyczy a rasy wyszczególnione w w/w rozporządzeniu w kagańcu.

W wypadku pogryzienia przez psa rasy z listy, właściciel tego psa odpowiada z przepisów o napaści z użyciem niebezpiecznego narzędzia.
Zgłoś
jakubdzzzik 2014-12-05, 14:03
w takich przypadkach najlepiej scisnac psa za jaja
Zgłoś
n1troo 2014-12-05, 19:40

Jest jeden sposób: Trzeba zdjąć pasek od spodni i pitbulla nim poddusić wtedy puści jak złapie go odruch wymiotny.
Tutaj macie link na youtube :http://youtu.be/1ebR37K8hDg

Inne sposoby jakieś kopanie czy próby rozwarcia szczęki nic nie dają.
Zgłoś
MultiPhantom 2014-12-05, 21:51
Jebać amstaffy i inne klonowate psy.
Zgłoś
SharpSe 2014-12-05, 22:18
Dlatego też zawszę mam w kieszeni składany nóż. Nie dlatego żeby kogoś straszyć czy oskubać. Tylko dla bezpieczeństwa. W takiej sytuacji gdyby takie bydle zacisneło szczęki na mojej ręce czy nodze, otwieram składaka i podcinam gardło jak długie i szerokie. Arewułar.

Velture napisał/a:

Jak się nie zna na danej rasie i nie umie wychować psa to się go nie bierze. Najbardziej mnie takie kurwa jebańce wkurwiają bo biorą sobie 'psa mordercę' i uczą go agresji. Pies nie ma być agresywny i nie ma atakować tylko ma bronić w razie potrzeby. Każdy pies z kategorii niebezpiecznych ras jeśli jest dobrze ułożony i wychowany to nigdy nie zaatakuje pierwszy (nie licząc sytuacji gdzie ktoś wejdzie na ich terytorium - działkę, dom, mieszkanie itp.) ale w razie jakby ktoś na właściciela podniósł łapę to każdy poleci bronić.

Sam mam 3 psy. 2 rottweilery i jednego owczarka niemieckiego. Całe życie miałem rottweilery i wiem o tej rasie przynajmniej tyle ,że wiem jak nie zrobić z tak cudownego i lojalnego psa mordercy.
Są miłe, grzeczne i ułożone. Co prawda nie lubią pijaków i to szczególnie na rowerach i szczekają na nich ale jak widzą dziecko to dosłownie srają tęczą i są przylepy.
Kiedyś jakiś pijaczek mi zadzwonił do bramy bo brakowało mu "5zł na imprezę". Wyszedłem do niego. Zamknąłem bramę i cośtam sobie pierdoli do mnie. Dałem mu tą piątkę i niech spierdala. Ten z wdzięczności klepnął mnie po ramieniu i podziękował ,że równy chłop jestem. Jak psy zobaczyły obcego który klepnął mnie w ramię to dostały szału i prawie mi bramę przeskoczyły.
I od tego ma być pies. Ma kurwa bronić. Widzi zagrożenie (ktoś zaatakował członka stada i trzeba interweniować) i reaguje a nie tępy przedmiot co atakuje na komendę i rzuca się na wszystko.

I tutaj kolego strzeliłeś sobie w przysłowiową piętę. Odpowiedz mi co by było gdyby nie było tego ogrodzenia i bramy? Psy by tego gościa rozszarpały i twoje komendy jak batorego komin chuja by dały. Miotał byś się jak ten rusek na filmiku. Co zrobiłem nie tak? Dlaczego te milutkie dla mnie i rodziny pieski mnie nie słuchają? Otóż odpowiem ci. Włącza im się instynkt którego nauczyły się jeszcze idąc ramię w ramię z wojskami cesarstwa rzymskiego. Instynkt zabójcy. Dlatego też nie można winić człowieka że cię w ramię przyklepał. Tym się różnimy od zwierząt że pewne gesty traktujemy inaczej. Jeśli ty tego nie pojmujesz to sobie zamieszkaj razem z pupilami w budzie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem