📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebać te skurwiałe psy wszystkie na raz razem z ich pojebanymi właścicielami.
Btw. : patyk + obroża + obrót + czas.
Btw. : patyk + obroża + obrót + czas.
Jak ktoś nie potrafi wychować psa i nad nim zapanować, to nie powinien go mieć w ogóle.
Ale to jest moje zdanie.
Ale to jest moje zdanie.
Jebany rekinopies, trzeba było mu ten morderczy łeb upierdolić to puściłby od razu.
ps - gównoburza wisi w powietrzu
ps - gównoburza wisi w powietrzu
up
gównoburza zawsze na propsie
gównoburza zawsze na propsie
Jest na to bardzo prosta i skuteczna metoda - gaz pieprzowy prosto w oczy, do oporu, nawet jak puści ofiarę a właściciel go trzyma to pryskać psa ile wlezie a przy okazji właściciela. Szkoda miejsca na tym świecie dla niedojebów.
Poza tym chodzenie z pitbullem na spacer bez kagańca powinno być karane karnym strzałem w głowę psa a dla właściciela mandat tak koło 500zł (kto widział dresa który ma 500zł?).
Michael_Myers, gównoburzę to będziesz miał w domu jak starzy z wywiadówki wrócą, sadolowe piwa nie pomogą
Poza tym chodzenie z pitbullem na spacer bez kagańca powinno być karane karnym strzałem w głowę psa a dla właściciela mandat tak koło 500zł (kto widział dresa który ma 500zł?).
Michael_Myers, gównoburzę to będziesz miał w domu jak starzy z wywiadówki wrócą, sadolowe piwa nie pomogą
Vuko napisał/a:
Już dobre parę lat jestem po szkole wiec luz, ale gównoburza zawsze byla po wywiadówce to fakt
Michael_Myers napisał/a:
Już dobre parę lat jestem po szkole wiec luz, ale gównoburza zawsze byla po wywiadówce to fakt
Heheh stare dobre czasy kiedy ojcu brakowało dynamizatorów
Uwaga, podpucha:
#takbyło #wywiadówka #imba #wapniaki #kogotoruszytenzgimbazy
a ludzie jak mają takie psy poinni ku**a wiedzieć że w takim przypadku nie kopie się go w pysk bo mocniej zaciska tylko łapie się go za tylne łapy i ciągnie ale po ch**j czytać i się dowiadywać takich rzeczy... wszystko wyjdzie w praniu
Jak się nie zna na danej rasie i nie umie wychować psa to się go nie bierze. Najbardziej mnie takie kurwa jebańce wkurwiają bo biorą sobie 'psa mordercę' i uczą go agresji. Pies nie ma być agresywny i nie ma atakować tylko ma bronić w razie potrzeby. Każdy pies z kategorii niebezpiecznych ras jeśli jest dobrze ułożony i wychowany to nigdy nie zaatakuje pierwszy (nie licząc sytuacji gdzie ktoś wejdzie na ich terytorium - działkę, dom, mieszkanie itp.) ale w razie jakby ktoś na właściciela podniósł łapę to każdy poleci bronić.
Sam mam 3 psy. 2 rottweilery i jednego owczarka niemieckiego. Całe życie miałem rottweilery i wiem o tej rasie przynajmniej tyle ,że wiem jak nie zrobić z tak cudownego i lojalnego psa mordercy.
Są miłe, grzeczne i ułożone. Co prawda nie lubią pijaków i to szczególnie na rowerach i szczekają na nich ale jak widzą dziecko to dosłownie srają tęczą i są przylepy.
Kiedyś jakiś pijaczek mi zadzwonił do bramy bo brakowało mu "5zł na imprezę". Wyszedłem do niego. Zamknąłem bramę i cośtam sobie pierdoli do mnie. Dałem mu tą piątkę i niech spierdala. Ten z wdzięczności klepnął mnie po ramieniu i podziękował ,że równy chłop jestem. Jak psy zobaczyły obcego który klepnął mnie w ramię to dostały szału i prawie mi bramę przeskoczyły.
I od tego ma być pies. Ma kurwa bronić. Widzi zagrożenie (ktoś zaatakował członka stada i trzeba interweniować) i reaguje a nie tępy przedmiot co atakuje na komendę i rzuca się na wszystko.
Sam mam 3 psy. 2 rottweilery i jednego owczarka niemieckiego. Całe życie miałem rottweilery i wiem o tej rasie przynajmniej tyle ,że wiem jak nie zrobić z tak cudownego i lojalnego psa mordercy.
Są miłe, grzeczne i ułożone. Co prawda nie lubią pijaków i to szczególnie na rowerach i szczekają na nich ale jak widzą dziecko to dosłownie srają tęczą i są przylepy.
Kiedyś jakiś pijaczek mi zadzwonił do bramy bo brakowało mu "5zł na imprezę". Wyszedłem do niego. Zamknąłem bramę i cośtam sobie pierdoli do mnie. Dałem mu tą piątkę i niech spierdala. Ten z wdzięczności klepnął mnie po ramieniu i podziękował ,że równy chłop jestem. Jak psy zobaczyły obcego który klepnął mnie w ramię to dostały szału i prawie mi bramę przeskoczyły.
I od tego ma być pies. Ma kurwa bronić. Widzi zagrożenie (ktoś zaatakował członka stada i trzeba interweniować) i reaguje a nie tępy przedmiot co atakuje na komendę i rzuca się na wszystko.
Dobra kurwa ale kto w ten sposób rozdziela psy? Co to kurwa jest przeciąganie liny? Amstaffa/pitbulla własnym ciężarem do ziemi, między ostatnie zęby a "mięso" wsadzasz cokolwiek (kluczem, patykiem) i podważasz, dopiero wtedy trzeba być gotowym żeby ciągnąć ofiarę. A to to kurwa jest debilizm.
Ten debil nawet bez smyczy z nim wyszedł na spacer, no zajebać kretyna obuchem w potylice normalnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów