📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Pierdolony Janusz
Hi my name is złotówa, and welcome in GTA !
#DobraZmiana
Hahah najlepszy ten hipster pod koniec, jebany jaki agresywny chyba zapomniał, że nie jest na pejsbuku na miejscu złotówy wyciągnąłbym kutanga i go obsikał
ale coś w tym jest, że "złotówy" to jedni z najgorszych kierowców. jest to tym bardziej dziwne, że wożą usługowo ludzi, a to znaczy, że biorą odpowiedzialność za ich zdrowie i życie. może jakieś egzaminy albo "tajemniczy klient" raz w roku... co?
"ty chuju"-najlepsze określenie większości złotów.
Każdemu się kurwa śpieszy. Ale zasady obowiązują.
Każdemu się kurwa śpieszy. Ale zasady obowiązują.
Za słabo go potraktowali. Ja podpowiem, że pod większością supermarketów są całe poletka wyłożone żwirem. Warto nosić taki kamyczek w kieszeni, a kiedy ktoś próbuje człowieka przejechać, zawsze jakiś kamyk może nieszczęśliwie wystrzelić spod opony innego przejeżdżającego samochodu.
A mnie tak zawsze zastanawia- dlaczego nikt ich nigdy w pizde nie leje??
wyjaśniony gościu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów