📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie wy głąby jesteście co niektórzy że myślicie że to jest moje wideo, a największy debil co najwięcej piwek zabrał za odpowiedź, jakim to trzeba być idiotą żeby coś pisać nie patrząc dokładnie, tak w gwoli ścisłości nie zależy mi na piwkach, chodziło tylko żeby to wyszło z poczekalni trafiło na główna i poszło w świat dalej żeby się ten kretyn z filmu zobaczył jakim jest debilem i jeszcze na to musi dziecko patrzeć tyle.
DużyKutas napisał/a:
No nie wygląda na groźnego.
Juz gdzieś w komentach czytalem ze jakis z okolicy gościa pisał coś ze typek lubi przypudrować nosa i trochę patola. Nie oceniaj po wygladzie prawdziwe świry niczym się nie wyróżniają.
Nikt nie ma prawa wychodzić z samochodu do drugiej osoby i kopać w mienie.
Wożę ze sobą gaz i gdyby trafił na mnie to bym mu kluczyki wywalił podczas gdy on by płakał na poboczu.
Taki agresorek jest pewny swego że nie spodziewa się kontrataku.
Wożę ze sobą gaz i gdyby trafił na mnie to bym mu kluczyki wywalił podczas gdy on by płakał na poboczu.
Taki agresorek jest pewny swego że nie spodziewa się kontrataku.
Gmork napisał/a:
I bardzo dobrze zrobił, trzeba gonić frajerów, co to za pedalskie "kiwanie głowami". Każdy by się wkurwił.
Czyli jesteś jednym z tych idiotów.... Myślałem że ludzie tego pokroju jeszcze nie potrafią używać internetu.
Gmork napisał/a:
Spierdalałbyś na swojej żółtej, zardzewiałej pizdorynce gdzie pieprz rośnie
Hhahaah tak, spieralałbym zaraz po tym jakbyś wyłapał parbellum wten głupi ryj.
BTW. Żółtej motorynki już nie mam, zamieniłem się , tak ,że epic fail leszczu, po Polszy na moto nie jeżdżę z zasady.
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Żółtej motorynki już nie mam
Tak wiem, pamiętam. Teraz masz "zabytkową" hondę, której fotkę podjebałeś z internetowego magazynu "rider", pajacu
parabellum Spierdalałbyś jak wiejski pchlarz przed widłami.
Jak sebki przesiadają się na''Kija"To teraz bez obciachu będzie można sobie kupić BMW,jako normalny człowiek,a nie machający maczetą diler narkotyków,któremu koledzy robią zastrzyki na siłce z opuszczonymi spodniami
SteinarBjorgvinsson napisał/a:
Mam nadzieję, że kiedyś trafisz na mnie cwaniaczku
Ale oczywiście gazu pieprzowego na stanie nie miał.... ja pierdolę, jak mozna się tłuc autem po Polszy bez gazu w aucie??
wsadze ci w dupe ten gaz i nasram do ryja, myszlisz ze sie obronisz tym gazem ? nie badz smieszny jak ci zajebie sierpa to 3 dni bez muzyki bedziesz tanczyc
Obejrzałem film do końca i po takiej akcji chyba jednak puściłbym sprzęgło i dał gazu do końca. Ubezpieczenie i tak by pokryło koszty, ale minę jaką bym zobaczył u gościa na ryju byłaby bezcenna. Pościągać sie 2km żeby resztę dnia spisywać protokoły na komisariacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów