Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@plastikc @pralpunkt,
Albo jesteście debilami albo udajecie, tak czy inaczej nie świadczy to o was dobrze.
Reszta "komentatorów" pewnie ma czarny pas w bierki i napierdoliła by agresorowi, sorry napierdziała.
przecież to Toxic Fucker, a on już nie żyje
Kierowca z KaNSas. Popytajcie jego kumpli z KaLIfornii. Na pewno się znają!
To nie Kalofornia tylko KLIwland
Mam nadzieję, że kiedyś trafisz na mnie cwaniaczku
Ale oczywiście gazu pieprzowego na stanie nie miał.... ja pierdolę, jak mozna się tłuc autem po Polszy bez gazu w aucie??
ja miałem gaz ale zrobiłem sobie z niego anal pluga i już nie mam
Oj.... to N.Sącz... "stan umysłu".
Jakieś funkcje motoryczne na poziomie pantofelka ma. Czyli odpowiedzialne za sranie, szczanie etc.
Czemu audio urywa się w momencie widoku na zle zaparkowane auto, potem przyspieszenie i audio wraca dopiero jak locha i agresor wrzeszcza? Cos chyba Panie autor przed nami ukrywasz...
Jebane ścierwo, ale ni chuja nie uwierzę, że pizdolina zza kierownicy nie krzyknęła coś przez okno, raczej wulgarnego i się potem zdziwiła, że nie jest w internecie.
Koleś stał gorzej niż debil. Nawet jeśli coś krzyknął, to jakim pojebem trzeba być, by zajeżdżać drogę, rozpierdalać lusterko, i jeszcze 1,5km gonić? Niektórym wystarczy krzyknąć "Jak stoisz idioto", i już by gonili cię nawet 200km, by cię nożem zaciukać. Nie umiesz panować nad swoją agresją, to przesiądź się na rower albo komunikację zbiorową.
Mam nadzieję, że kiedyś trafisz na mnie cwaniaczku
Spierdalałbyś na swojej żółtej, zardzewiałej pizdorynce gdzie pieprz rośnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów