Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ledwo obejrzałem do końca. Takie napięcie. Dobrze że autor nagrania zachował się jak prawdziwy mężczyzna uciekł i umieścił ten film w internecie na dowòd swojego męstwa. Potem pojechał protestować do Wawy 102 lata prawa kobiet. Prawdziwych bohateròw w rurkach nam potrzeba.
rozumiem, ze bys wyskoczyl zeby sie napierdalac?
czy moze ze masz kotwice, orla i zdjecie jarka na scianie i masz klopot
z faktem ze masz gdzies prawa kobiet, bo sam swoja byłą napierdalałeś
jak i gdzie popadnie ?
ps. ależ masz super ksywke, no pozazdroscic. bardzo zmyslna,
troche taki bajer-fól.
I bardzo dobrze zrobił, trzeba gonić frajerów, co to za pedalskie "kiwanie głowami". Każdy by się wkurwił.
Mam nadzieję, że kiedyś trafisz na mnie cwaniaczku
Ale oczywiście gazu pieprzowego na stanie nie miał.... ja pierdolę, jak mozna się tłuc autem po Polszy bez gazu w aucie??
@plastikc @pralpunkt,
Albo jesteście debilami albo udajecie, tak czy inaczej nie świadczy to o was dobrze.
Reszta "komentatorów" pewnie ma czarny pas w bierki i napierdoliła by agresorowi, sorry napierdziała.
Bo kurwa na filmie jest cenzurowany ryj. Ty jesteś zjebany i węszysz po internetach żeby wyłapać ryj jakiego durnia.
I bardzo dobrze zrobił, trzeba gonić frajerów, co to za pedalskie "kiwanie głowami". Każdy by się wkurwił.
rozumiem, ze bys wyskoczyl zeby sie napierdalac?
czy moze ze masz kotwice, orla i zdjecie jarka na scianie i masz klopot
z faktem ze masz gdzies prawa kobiet, bo sam swoja byłą napierdalałeś
jak i gdzie popadnie ?
ps. ależ masz super ksywke, no pozazdroscic. bardzo zmyslna,
troche taki bajer-fól.
Idź do domu białorycerzu. Tu takie pizdy są szybko rozpoznawane.
Zjedz kurwa snickersa
Idź do domu białorycerzu. Tu takie pizdy są szybko rozpoznawane.
A ty wogole czaisz co piszesz?
I na jakiej podstawie mnie wyzywasz od pizd szmaciarzu?
Słucham? Koleś ewidentnie nic mu nie zrobił, mógł kiwać głową z jakiegokolwiek innego powodu. Ty bronisz tego sebixa co to pewnie z matką mieszka, leje ją słuchając rapu jaka to jego matka to dama. Ty pewnie robisz to samo. Ścierwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów