Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy ktoś go rozpoznaje? - wydaje mi się, że widziałem go na trybunach, w fifie 98

I bardzo dobrze zrobił, trzeba gonić frajerów, co to za pedalskie "kiwanie głowami". Każdy by się wk🤬ił.
plastic napisał/a:
czy ktoś go rozpoznaje? - wydaje mi się, że widziałem go na trybunach, w fifie 98
to ten
Hahahahahha K🤬a racja środkowy sektor, 16 rząd zaraz przy przejściu
Ledwo obejrzałem do końca. Takie napięcie. Dobrze że autor nagrania zachował się jak prawdziwy mężczyzna uciekł i umieścił ten film w internecie na dowòd swojego męstwa. Potem pojechał protestować do Wawy 102 lata prawa kobiet. Prawdziwych bohateròw w rurkach nam potrzeba.
Ja p🤬lę - "odjechałem, bo balem się o bezpieczeństwo pasażerki.". Jaki gość. Sp🤬alales z podkulonymi ogonem. Tyle w temacie.
@plastikc @pralpunkt,
Albo jesteście debilami albo udajecie, tak czy inaczej nie świadczy to o was dobrze.
Reszta "komentatorów" pewnie ma czarny pas w bierki i nap🤬liła by agresorowi, sorry napierdziała.
Albo jesteście debilami albo udajecie, tak czy inaczej nie świadczy to o was dobrze.

Reszta "komentatorów" pewnie ma czarny pas w bierki i nap🤬liła by agresorowi, sorry napierdziała.

plastic napisał/a:
to ten
lol. porobiło się. usuwam konto
a ty co k🤬a w 144p ogladasz?
Odrazu widać, że filmik zrobiony jak na stażu w TVN. Wyłączone audio, żeby nie było wiadomo o co chodzi. Bezsensowna historia tłumacząca irracjonalne zachowanie kierowcy z kamerka.
Jak ktoś uwierzył, że jakiś typ wk🤬ił się jak 150 bez powodu, to pewnie też wierzy, że polskie kopalnie znicszcyły dzieciństwo Grety Tunberg.
Jak ktoś uwierzył, że jakiś typ wk🤬ił się jak 150 bez powodu, to pewnie też wierzy, że polskie kopalnie znicszcyły dzieciństwo Grety Tunberg.
takim Strudlem jechać gościu przepięknie szedł na czołówkę po co hamować k🤬a bym gazu dodał
Kriski napisał/a:
@plastikc @pralpunkt,
No nie wygląda na groźnego.
A bylo mu wyjebac pasazerke i by sie odczepil ...a tak chuk gonil do konca myslal ze zlapie...

S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Potem pojechał protestować do Wawy 102 lata prawa kobiet. Prawdziwych bohateròw w rurkach nam potrzeba.
Potem pojechał rozp🤬alać EMPIK ze swoimi kolesiami. Na filmie zmiękł, bo był sam. To znaczy z koleżanką, której nie dał się wykazać i sp🤬olił, bo by pewnie naj🤬a agresywnemu typowi. Narodowi prawicowcy tak mają, że twardzi tylko w stadzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie