18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
s................k 2013-03-05, 18:12
Gdzie sa kurwa drony? Nie ma jak ich potrzeba!
Zgłoś
Uechtacz 2013-03-05, 18:16
Camson, ty... ty autorytecie moralny!
Dlaczego zakazujesz mi pedałowania? A moja żonka już zgodziła się na czworokącik, chlip...
Kurwa, zjebałeś mi plany na wieczór.
Zgłoś
Rav092 2013-03-05, 18:18
W więzieniu byłby sporo wart...
Zgłoś
m................t 2013-03-05, 18:18 5
uwaga , nadchodzi fala pedałów, pedofilów ,zoofilów i cyklistów. Homoseksualne lobby chce wywołać modę aby każdy facet jebał w czoko innego chłopa, w najgorszym wypadku królika.Tylko patrzeć jak pary wulgarnych, nagich gejów i lesbijek z kutasami/pizdami na wierzchu będzie adoptowało czy wręcz kradło Polskie dzieci z porządnych Polskich rodzin. W niedługiej przyszłości będzie dozwolony sex z nienarodzonymi, a być może(o zgrozo) niepoczętymi dziećmi płci obojga. Całym tym spiskiem kierują homoseksualni żydzi ateiści na czele z redaktorem gazety wyborczej.
Zgłoś
hell.no 2013-03-05, 18:26
pener biedactwo :X
Zgłoś
s................9 2013-03-05, 18:29 1
Taa, a jak był filmik z jakimiś dwoma pasztetami-lesbami to się zachwycali. A teraz każdy przeciwnik pedalstwa. Słabiutko
Zgłoś
teken 2013-03-05, 18:31
Dajcie to na harda.
Zgłoś
arthovv 2013-03-05, 18:43
w takich chwilach jestem za aborcją.
Zgłoś
kajzerPL 2013-03-05, 18:45 1
Kurwa, ta laska jest bardziej męska od niego
Zgłoś
Światłocień 2013-03-05, 18:45 3
Chciałem tylko napisać, że krag przywraca mi wiarę, że na tym serwisie są jeszcze jakieś inteligentne formy życia. Cheers, bro!
Zgłoś
pyto 2013-03-05, 18:51
'obowiazkowe wojsko dla wszystkich'

zamknijmy pedała wraz z innymi facetami na jednostce z ograniczonymi opcjami wyjścia na przepustkę w ramach KARY

bcoz fuck logic
Zgłoś
p................a 2013-03-05, 18:53
to nie choroba psychiczna! tak mowia amerykanscy naukowcy lol
Zgłoś
Shady_ 2013-03-05, 18:55
co to kurwa jest?!

Zgłoś
oozyxak0o 2013-03-05, 19:03
Idź na kwejka z tym.
Zgłoś
K................a 2013-03-05, 19:06 1
Krag to rozsądnie myślący człowiek, a taki mopet to przykład fantasty i wieszcza upadku cywilizacji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem