Swoja droga ciekawe ilu desperatów z sadola płaci tym kurwom
Swoja droga ciekawe ilu desperatów z sadola płaci tym kurwom
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
The influencers gone wild w Google i wszystkie lepsze kurwy masz za darmo i na bieżąco.
Nie trzeba płacić, są strony z całymi streamami dla biedoty
To boski cytat na który można odpowiedzieć tylko trzema (a dokładniej czterema) słowami.Widzę, że pan się ładnie przedstawił przed, nam tutaj w tej chwili słuchaczom, przed milionami słuchaczy
Kąt jak widzę szeroko rozwarty.Kto nie ma kąta na Onlyfans niech nawet nie zawiera głosu...
Tu masz przepis którego używam jak chcę pooglądać masturbującą się laskę:Na fapello za free z OF, bo pewnie chciałbyś mieć siano żeby im zapłacić :p
Wziąć łót ieden cyny, łót jeden ołowiu, wismontu łótów dwa, włożywszy to w żelazną łyżkę razem rozpuścić i ztopić, weź tyle drugie żywego srebra, to iest: ośm łótów wley go w przestudzony pomieniony stopiony metal, umieszay wespół na massę potym szkło dobrze wytrzeć suchym popiołem które aby nie było wilgotne i tłuste; przy ogniu zwolna i ostrożnie ogrzać, dopiero tą massą szkło obrane na zwierciadło oblać albo potrzeć cienko i w cieple przez kilka godzin wysuszyć żeby się zestało.
Według komentarzy mamy tu samych pedałów, tak więc przepis powinien być przydatny.
I na onlyfans nie znajdziesz martwych murzyńskich płodów.Nie trzeba płacić, są strony z całymi streamami dla biedoty
"Bo jak dziewczyna ma atuty to musi je wykorzystywać... Co nie?"
Dlaczego musi? Właściwie nie musi, tylko powinna. Bo nie powinno się marnować swoich talentów, bez znaczenia jakie one są. Jest o tym w Biblii
Budrys2000 napisał/a:
Widzę, że pan się ładnie przedstawił przed, nam tutaj w tej chwili słuchaczom, przed milionami słuchaczy
To boski cytat na który można odpowiedzieć tylko trzema (a dokładniej czterema) słowami.
Dla tych co nie znajo:
E tam odrazu kurwom.. Jak ja bym sie urodzil i bym sobie byl taka mega dupeczka to bym sie kurwil ile popadnie, korzyajac z zycia ktore sie ma jedno i ktore szybko leci.
I bym mial wywalone na to co jakies sadole cxy inn wykopki z magazynu czy tam korpo sobie mysla o mnie
Męskie dziwki są znacznie rzadsze, więc klientela mniej wybredna a kasa wyższa. Wszystko przed tobą. Tylko nie zapomnij wrzucić na harda nagrań jak cię walą w dupę.
E tam odrazu kurwom.. Jak ja bym sie urodzil i bym sobie byl taka mega dupeczka to bym sie kurwil ile popadnie, korzyajac z zycia ktore sie ma jedno i ktore szybko leci.
I bym mial wywalone na to co jakies sadole cxy inn wykopki z magazynu czy tam korpo sobie mysla o mnie
To weź sobie dopraw cycki , obetnij faje i idź na ulice dawać , może się znajdą koneserzy na ciebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów