Swoja droga ciekawe ilu desperatów z sadola płaci tym kurwom
Swoja droga ciekawe ilu desperatów z sadola płaci tym kurwom
I bym mial wywalone na to co jakies sadole cxy inn wykopki z magazynu czy tam korpo sobie mysla o mnie
E tam odrazu kurwom.. Jak ja bym sie urodzil i bym sobie byl taka mega dupeczka to bym sie kurwil ile popadnie, korzyajac z zycia ktore sie ma jedno i ktore szybko leci.
I bym mial wywalone na to co jakies sadole cxy inn wykopki z magazynu czy tam korpo sobie mysla o mnie
Widzę, że pan się ładnie przedstawił przed, nam tutaj w tej chwili słuchaczom, przed milionami słuchaczy
E tam odrazu kurwom.. Jak ja bym sie urodzil i bym sobie byl taka mega dupeczka to bym sie kurwil ile popadnie, korzyajac z zycia ktore sie ma jedno i ktore szybko leci.
Bo jesteś tylko robalem niczym nieróżniącym się od zwierząt. Człowiek zbudował cywilizację dzięki zasadom, trudowi i wyrzeczeniom. Takie bioroboty jak ty tylko żrą, srają i śpią. Jesteście balastem, który powinniśmy odciąć w pizdu.
Piotruś, marzycielu, trzep sobie konia w piwnicy i głupot mi tu nie pierdol o tym jak chciałbyś być influencerką.
Bo jesteś tylko robalem niczym nieróżniącym się od zwierząt. Człowiek zbudował cywilizację dzięki zasadom, trudowi i wyrzeczeniom. Takie bioroboty jak ty tylko żrą, srają i śpią. Jesteście balastem, który powinniśmy odciąć w pizdu.
Nie bój nic zaraz się pozbędziemy takich elementów a one będą dawać zwykłym żulą za ćwierć ramki Malboro.....
Kto nie ma kąta na Onlyfans niech nawet nie zawiera głosu...
kąty to Ty masz do sprzątania w domku nieuku <3
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów