niech znajdzie sie jakis debil, który zacznie coś stękać o niewolnikach lub małpach czy inne rasistowskie pierdy to serio ,życzę mu wtopy ..
niech znajdzie sie jakis debil, który zacznie coś stękać o niewolnikach lub małpach czy inne rasistowskie pierdy to serio ,życzę mu wtopy ..
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co w tym dziwnego że ma AIDS i ze umrze? boli Cie to? jesteś czarny, czy masz AIDS? Dzięki za życzenia.
Uważam, że gdyby Tobie się coś stało wszyscy mieliby kompletnie wyjebane.
Co w tym dziwnego że ma AIDS i ze umrze? boli Cie to? jesteś czarny, czy masz AIDS? Dzięki za życzenia.
Ja nie wiem, czy tak trudno dobrze zinterpretować taki krótki i prosty w przesłaniu film
A może ktoś pamięta pewnego pracownika pogotowia rat. który dostał wymiocinami w twarz od pewnego "ćpuna" podczas ratowania go ? To szpital nawet nie refundował mu leków mimo że to było podczas pracy :/ tak ze wypadki chodzą po ludziach i każdego może to trafić
Wkuriwa mnie moda która pojawiła się około rok temu. A mianowicie moda na rasizm. Myślice że jesteście zajebiści jak powiecie jakiś Rasistowski tekst i dostaniecie ileś tam piw?? Jesteście żałośni. Nie jesteście Polakami. Polska już od średniowiecza była najbardziej tolerancyjnym krajem świata. Mieliśmy najwięcej żydów. Przed 2 wojną światową 10% Polaków to byli żydzi. I tak samo umierali za ojczyznę. A teraz cwaniakujecie pod każdym niemal filmikiem. Pamiętajcie. Cwaniak w necie pizda w świecie!
Co Ty pierdolisz? żyd walczył za Polske? I jeszcze mi powiedz jak żyd może być Polakiem? A te bajki o tolerancyjnym narodzie z przed kilkuset lat wsadź sobie w dupe.
A tak w ogóle to jest sadistic a nie kwejk i tutaj nie dostaniesz piwa, + czy innego chuja za walke z rasizmem.
W Polsce jak ktos ma AIDS automatycznie zostaje mu przypisana łatka pedała albo narkomana, a nie zaciekawicie się jak ta z filmiku weszła w posiadanie tej choroby.
Co Ty pierdolisz? żyd walczył za Polske? I jeszcze mi powiedz jak żyd może być Polakiem? A te bajki o tolerancyjnym narodzie z przed kilkuset lat wsadź sobie w dupe.
A tak w ogóle to jest sadistic a nie kwejk i tutaj nie dostaniesz piwa, + czy innego chuja za walke z rasizmem.
oweka to chyba w dziecinstwie straszyli, ze go ktos przerobi na mace, to teraz hejtuje biedula
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów