📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widać, że nie tylko w Polsce BMW to stan umysłu.
Co mają kierunkowskazy to tego? Jakby ich użył to by przeleciał nad tym samochodem?
jak zmieniał pas ruchu to jakoś ich działania nie było widać ..
McSadol napisał/a:
jak zmieniał pas ruchu to jakoś ich działania nie było widać ..
co nie zmienia faktu, że i tak by przyjebał. Co za tym idzie opis z dupy.
garota napisał/a:
Co mają kierunkowskazy to tego? Jakby ich użył to by przeleciał nad tym samochodem?
Użył? W BMW?
Nie wiem co tu mają kierunki do rzeczy, ale hamulce ewidentnie poszły sie jebać. Z niemiec do kacapowa droga daleka, na kazdej granicy ubywalo kilometrów, bawara byla lepiona i picowana i dumny sasza wozi się taką padliną po dzielni. Chociaż poduchy zadziałały więc może jednak nie taka padlina i jeszcze nie jeden kacap sie powozi
BMW i wszystko jasne.
Im powinni rypać ubezpieczenia po 10 tysięcy zł za samo OC
Im powinni rypać ubezpieczenia po 10 tysięcy zł za samo OC
Ostatnio miałem podobną sytuację koleś w BMW E36 musiał na siłę wyprzedzić jedno auto jadące przed nim.kiedy mu się udało o mało nie wpakował się w kolesia jadącego przed tym wyprzedzanym... Ogólnie nie wiem po chuj wyprzedzał gdyż chwilę pozniej skręcał na posesję.
Pees4 napisał/a:
Nie wiem co tu mają kierunki do rzeczy, ale hamulce ewidentnie poszły sie jebać. Z niemiec do kacapowa droga daleka, na kazdej granicy ubywalo kilometrów, bawara byla lepiona i picowana i dumny sasza wozi się taką padliną po dzielni. Chociaż poduchy zadziałały więc może jednak nie taka padlina i jeszcze nie jeden kacap sie powozi
Przecież to hameryka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów