📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
asg jest dla cip, prawdziwi faceci grają w paintballa, tam czuc przynajmniej że dostałeś
varn napisał/a:
@anionimek
i latasz z karabinkiem, który wygląda jak chuj wie co :*
Z pozdrowieniami dla Ciebie marker który według Ciebie wygląda jak "chuj wie co "
I znowu kłótnia. Ludzie i to i to dobre. Ja wole Airsoft ale paintball też jest zajebisty. Ale nie. Trzeba przez internet pokazać że to JA mam racje.
A tak w ogóle to w ASG też poczujesz że dostałeś. No chyba że się strzela z chińskiego gówna za 100zł.
A gościu ładnie wypierdolił.
A tak w ogóle to w ASG też poczujesz że dostałeś. No chyba że się strzela z chińskiego gówna za 100zł.
A gościu ładnie wypierdolił.
Wyższość Paintballa nad airsoftem wynika z tego, że paintball to zwykła zabawa. Co prawda trafiają się tam również maniacy militariów, ale stosunkowo rzadko. Natomiast nikt od ciebie tam nie wymaga ubrania w kamuflażu, realistycznego szpeju i tak dalej.
Natomiast ASG jest dla niedowartościowanych frustratów, którzy albo są za młodzi na wojsko i za dużo się nagrali w Call of Duty, albo są za starzy na wojsko albo są zbyt wygodni i co prawda wojsko ich fascynuje, ale jak to tak ? 6 miesięcy bez mamy w Afganistanie i jeszcze można zarobić kulkę ? To bezpieczniej na kasie w tesco
I dlatego w ASG mamy takie rozkosznie śmieszne sytuacje, jak stary dziad przebrany za SEAL'sa który strzela plastikowymi kulkami do młodego szczyla w mundurze Bundeswehry(bo najtańszy ).
Natomiast ASG jest dla niedowartościowanych frustratów, którzy albo są za młodzi na wojsko i za dużo się nagrali w Call of Duty, albo są za starzy na wojsko albo są zbyt wygodni i co prawda wojsko ich fascynuje, ale jak to tak ? 6 miesięcy bez mamy w Afganistanie i jeszcze można zarobić kulkę ? To bezpieczniej na kasie w tesco
I dlatego w ASG mamy takie rozkosznie śmieszne sytuacje, jak stary dziad przebrany za SEAL'sa który strzela plastikowymi kulkami do młodego szczyla w mundurze Bundeswehry(bo najtańszy ).
@up
Jak ktoś nie ma odrobiny dystansu do siebie i tej zabawy to faktycznie może tak być.
Jak ktoś nie ma odrobiny dystansu do siebie i tej zabawy to faktycznie może tak być.
Pintball jest dla pedałów. Biegają z całą rodziną po polu na którym są jakieś sztuczne obiekty i sie strzelają kulkami na farbki akwarelowe. ASG dla oderwania się od pracy i codziennej monotonni, wykonujesz prawdziwe manewry przy dużym nakładzie na realizm wykonania (czołgi, amfibie, btr'y... etc.). Walka 200 vs 200. I kto mówi że nie czuć strzału? Chcesz poczuć 500fps'ów ? A może więcej ? W zasięgu kuli na naprawdę dalekie odległosci a nie na 10 m i to parabolicznym lotem ... Malarze to cioty
A wy dzieci dalej swoje. Chuj was boli to ze ktos woli cos innego niz wy? Jedni lubia asg, inni paintball a jeszcze inni napierdalacmieczami swietlnymi. Po chuj sie klocic jak mozna spokojnie pogadac. A wasze argumenty ze airsoftowcy to ci co niedostali sie do woja, a paintballowcy to pedaly sa smieszne.
Panowie nie chciałem rozpoczynać wstawieniem tego filmiku sporu co lepsze, bo to tak jakby się spierać, kto jaki woli gatunek muzyki, każdy ma swój, skończcie pierdolić i delektujcie się nagraniem
ASG ? PAintball ?
CIPY tu i tu.
Ja napierdalam strzelectwo dynamiczne w 3gunie i mam na was wyjebane.
CIPY tu i tu.
Ja napierdalam strzelectwo dynamiczne w 3gunie i mam na was wyjebane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów