📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ale sutków se dorobił.
"ASG do bani
paintball rullzzz "
że jeszcze takich komentarzy tutaj nie ma
paintball rullzzz "
że jeszcze takich komentarzy tutaj nie ma
Po pijaku się założyłem, że dam sobie zgasić na przedramieniu 2 papierosy bez wydania z siebie głosu. Czteropak mój, ale ślad głupoty zostanie na długie lata...
Cytat:
Gość prawie tak samo zryty jak ja...
odwrotnie
- przynajmniej ping ma przyzwoity
na chuj się tak gibasz ?! Dancer!
Na jakich kulkach? Jeżeli na kulkach o masie 0,23g prędkość wylotowa pocisku wynosi 400 fps, to ten karabinek jest bronią pneumatyczną którą trzeba zarejestrować na pałkarni ponieważ energia kinetyczna pocisku to 17,09J, a zatem o 0,09J przekracza limit.
Więc pewnie taką prędkość uzyskuje na najlżejszych pestkach, albo autor filmu przedłuża sobie faję zawyżając osiągi swojej repliki.
edit: to są chyba jakieś jaja
1,48J dla kulek 0,20g
0,89J dla kulek 0,12g
edit2: Jebłem się o jeden przecinek.
1,71J dla kulek 0,23g
Więc pewnie taką prędkość uzyskuje na najlżejszych pestkach, albo autor filmu przedłuża sobie faję zawyżając osiągi swojej repliki.
edit: to są chyba jakieś jaja
1,48J dla kulek 0,20g
0,89J dla kulek 0,12g
edit2: Jebłem się o jeden przecinek.
1,71J dla kulek 0,23g
To lec dzbanie na pałkarnie zameldowac -moze medal dostaniesz i kutasa na podwórku
ja nie lecę kablować, tylko stwierdzam że sam powinien zgłosić bo może mieć problemy. Ale widać taki debil jak ty wolałby siedzieć 8 lat niż wydać 500zł na kawałek papierka.
Co to za jednostka miary? Jesteś pewien że kulki nie zapierdalają 400 kb/s?
A może 400 Hz?
fps to jednostka prędkości. foot per second - stopa angielska na sekundę.
stopa ta ma około 30 centymetrów (tak, wszyscy w anglii mają jednakowe stopy)
wiec stopa na sekundę to jest około 0,3 m/s
wiec 400 fps to jest 120 m/s ..około
jednostką tą mierzy się prędkość wylotową kulky z lufy repliki. trololo
stopa ta ma około 30 centymetrów (tak, wszyscy w anglii mają jednakowe stopy)
wiec stopa na sekundę to jest około 0,3 m/s
wiec 400 fps to jest 120 m/s ..około
jednostką tą mierzy się prędkość wylotową kulky z lufy repliki. trololo
Gratuluje zostałeś debilem dnia
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Czasami lepiej sprawdzić coś wpisując w google niż strzelić babola.
Gratuluje zostałeś debilem dnia
pierwsze słyszę, żeby jakaś jednostka miary to było około coś tam i ci wszyscy powyzej nie pierdolić jakie to z was spece z jednostek miar bo fps nie jest jednostką SI tylko chuj wie co, jakieś angolskie gówno, tu jest Polska czy tam Unia należy podawać niemieckie normy
pierwsze słyszę, żeby jakaś jednostka miary to było około coś tam i ci wszyscy powyzej nie pierdolić jakie to z was spece z jednostek miar bo fps nie jest jednostką SI tylko chuj wie co, jakieś angolskie gówno, tu jest Polska czy tam Unia należy podawać niemieckie normy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów