📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
O co tu chodzi???
Łódź ma najnowocześniejszą stacją kolejową.Radom ma swój port lotniczy.Ciekawe jak na to odpowie Sosnowiec
Z tą promocją to jak z psikaniem gówna perfumami. Łódź jaka jest każdy widzi. No ale przyznać trzeba pomysł na reklamę fajny.
Może sam pomysł na spot jest nawet przyznam dobry, ale to jak spierdolili reżyserię, scenariusz i montarz, to jest kurwa jakaś kpina. Ja się pytam, kto to robił? Na zadanie dali z informatyki w gimbazie i wybrali "najlepszy"? Wieje chujem na kilometr, aż się serio wkurwiłem, żeby aż tak spierdolić, taki pomysł petardę. 100 raazy lepszy bym zrobił i chuj że Łódź i nie potrzebowałbym do tego 50 dziwek i 50 jeepów
Może sam pomysł na spot jest nawet przyznam dobry, ale to jak spierdolili reżyserię i montarz to jest jakaś kpina. Ja się pytam kto to robił? Na zadanie dali z informatyki w gimbazie i wybrali "najlepszy"? Wieje chujem na kilometr, 100 raazy lepszy bym zrobił i nie potrzebowałbym do tego 50 dziwek i 50 jeepów
Montarz? A co to? Nic dziwnego że się nie udało.
Q L I M A X
MaszAyahuaskę napisał/a:
corrado1111, tak się kurwa zbulwersowałem, że po Polsku pisać zapomniałem
A to przepraszam
Chuja tam kosmpdrom.
Lepiej!
Na 2028 zapowiedzieli, ze odmalują przystanek tramwajowy przy ulicy 1 Maja.
Rasizm jest OK.
Chuja tam kosmpdrom.
Lepiej!
Na 2028 zapowiedzieli, ze odmalują przystanek tramwajowy przy ulicy 1 Maja.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów