📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
propaganda ale fajna
*sypki drift po blacie*
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A sie kurwa amerykańska zacina.
M16 to chyba jedna z najgorszych konstrukcji, w wietnamie amerykańce (z tego co w jakimś dokumencie usłyszałem) mieli duże ciśnienie na m16
do kałacha dobre są myszki 4TECHA z przyciskiem x3, dobre serje wchodzą czasami
A mogłem taki kupić od Afgańca za 20 dolców z wiadrem ammo gratis...
M16... wzieli by chociaz M16A4 do testow, a nie prototypowe gowno konfrontuja z AK-74M... moze i kalaszek prostrzy, wytrzymalszy, ze 100 lat na pustyni zakopany przelezy i dalej sprawny bedzie, ale ja i tak wole jakas nowsza M16 i pochodne. zawsze i wiecej dodatkow modyfikacji, celnosc wieksza...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów