Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Wiecie że ponoć kierowcom nie wolno wypierdalać takiego żula z komunikacji w zimę (choćby nie wiem jak capił), bo "na dworze zimno i przychodzą się ogrzać"? Zwykły szary człowiek musi wypierdalać niemal stówe miesięcznie na bilet, a kanary takiego śmierdziucha omijają.
Nie masz gdzie mieszkać i ci zimno? To wypierdalaj do schroniska dla bezdomnych. A no tak, nie wolno się tam napierdolić...
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.@100Burned bo poszedł śmierdzieć w komunikacji miejskiej.
Wiecie że ponoć kierowcom nie wolno wypierdalać takiego żula z komunikacji w zimę (choćby nie wiem jak capił), bo "na dworze zimno i przychodzą się ogrzać"? Zwykły szary człowiek musi wypierdalać niemal stówe miesięcznie na bilet, a kanary takiego śmierdziucha omijają.
Nie masz gdzie mieszkać i ci zimno? To wypierdalaj do schroniska dla bezdomnych. A no tak, nie wolno się tam napierdolić...
Nie no, wolę myśleć pozytywnie. Zamarzł.
A ja polecam projekt "Prostytutka +" Gdzie każdy obywatel raz w miesiącu dostanie od państwa opłacona przez rząd prostytutkę na dwie godziny.
Bezdomni, 500+, Mieszkanie+ -> prostytucja. Twój tok rozumowania jest jak najbardziej logiczny.
Idź zwalić na przerwie, bo pierdolisz.
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.Wiecie że ponoć kierowcom nie wolno wypierdalać takiego żula z komunikacji w zimę (choćby nie wiem jak capił), bo "na dworze zimno i przychodzą się ogrzać"? Zwykły szary człowiek musi wypierdalać niemal stówe miesięcznie na bilet, a kanary takiego śmierdziucha omijają.
To taki paradoks. Jedynymi tak naprawdę wolnymi ludźmi w cebulandii (zresztą w prawie każdym kraju) są właśnie bezdomni. Wy musicie płacić rachunki, raty kredytów, opłaty za praktycznie wszystko, musicie chodzić do pracy (większość sadoli to raczej do szkoły), macie przejebane z waszymi żonami, teściowymi, rodzicami, szef wami pomiata, sąsiedzi was nienawidzą, gdy jesteście od nich bogatsi, albo wami gardzą, gdy to oni są bogatsi, państwo was dyma, koledzy obgadują za plecami, a jedyny przyjaciel grzmoci waszą kobietę.
A taki bezdomny nie musi robić niczego. Nie płaci rachunków, nie chodzi do pracy, wsiądzie sobie do autobusu za friko i ma wyjebane na kanara, któremu nawet nie chce się podchodzić i na ciebie, biedaku, który kupił ten jebany bilet i z zaciśniętymi zębami i z trudem powstrzymywanym odruchem wymiotnym przeżywa kolejny dzień życia frustrata i podświadomie czuje, że gdzieś coś nie działa, tak jak powinno.
Ciepełko, a dodatkowo kot ogrzeje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów