18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Akcja pedofil
J................o • 2017-03-18, 10:58
Rzem ze znajomymi prowadzimy tak zwana akcje pedofil. Mowie wam ubaw po pachy, rozrywka fest. Umawiamy sie z małolatami na spotkania przez internet, idziemy cala grupa i zawsze powtarza sie jeden z trzech scenariuszy.
Spotykamy druga grupe mlodych gniewnych chcacych spuscic wpierdol pedofilowi, jest nas po 10 sztuk z kamerami wiec szybko wyjasniamy sytuacje i idziemy na piwo.
Na miejscu zastajemy pedofila z nie naszego rejonu wiec gwałcimy go analnie.
A czasem zdarza sie faktycznie perełka w postaci malolatki i dopiero mamy gangbang.
Co by nie bylo, rozwiazalismy problem zastawiania na nas pułapek.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
mixiek 2017-03-18, 11:35
Wiem gdzie mieszkasz.....
Zgłoś
bloodwar 2017-03-18, 11:55 3
To jest tak głupie że aż żal tracić czas na pisanie literek...
Zgłoś
S................e 2017-03-18, 12:30 31
Cytat:

gwałcimy go analnie.

Mhm, takie nowoczesne określenie bycia pedałami pod kryptonimem? Gratulacje.
Zgłoś
J................o 2017-03-18, 14:13 4
Sabajone napisał/a:

Mhm, takie nowoczesne określenie bycia pedałami pod kryptonimem? Gratulacje.

Nie. Jest to okrelenie na przyjemna nowoczesna resocjalizacje i walke z konkurencja wlacznie
Zgłoś
konradssc 2017-03-18, 19:21 27
Te akcje są wgle w huj ciekawe. Podszywają się pod 13- latki i pierdolą na tych czatach takie rzeczy, że człowiekowi w kilkuletnim związku by takie akcje do głowy nie przyszły. Tylko kurwa jaki mamy klimat każdy wie. 13- letnie dziewczyny potrafią wyglądać bardziej kobieco niż niejedna 20- stka. Ja tego kurwa nie usprawiedliwiam bo 13- stka ma niewiele we łbie i nawet przyzwoitosc nie pozwala sie z taką zabawiać, ale kurwa dlaczego takich akcji nie odpierdalają podszywając sie pod 8,9- latki, bo co? Bo kurwa trzebaby było długo szukać pedofila, który jest faktycznie jebnięty i kręcą go dzieci, a nie głupie nastolatki? No tak, a kurwa fejm musi być... Beka z tych akcji, pseudo- akcji...
Zgłoś
eruaknem 2017-03-18, 20:12 27
Jaranie się pedałami to kolarstwo...
Zgłoś
Machol 2017-03-18, 20:56 13
@konradssc - zimny browar dla Ciebie. Każdy miał kiedyś 13 lat (uznaję że są tu dorośli), wiadomo: wydaje się wtedy iż jest się już o krok od dorosłości, że już mogę palić fajki, że już nie jestem dzieckiem żeby nie móc pić piwa itd. A małym podlotkom wydaje się, że używa szminki jak dorosła, tusz, cień, puder, cycki do przodu no bo przecież już są, prawie jak dorosła kobieta. Jeżeli facet ma poukładane to z takimi się nie zadaje, ale gorzej jak jeszcze jej w dowód nie spojrzy, przedstawi się jako osiemnastka na jakimś czacie - i taki gościu nawet nie wie, że jest niby pedofilem.
No właśnie - niby. Pedofili z definicji kręcą osoby z niewykształconymi cechami płciowymi, więc ja nie wiem co mają w głowie ludzie którzy mieszają oblechów miętoszących fujary patrząc na piaskownicę z nieogarami którzy czasem - nie zawsze - zostają wrobieni przez dorosłą gównem obrosłą lolitkę. Może największe boje toczą tatusiowie tych nastoletnich kurwiszcz, co boli ich głowa że nie upilnowali dorastającej córki?
Żeby nie było - pedofile do gazu. Ale z drugiej strony, głupie nastolatki do kąta :]
Zgłoś
Meni 2017-03-19, 0:03
Chuja wiecie, ważne że sposób działa!!!
Zgłoś
lokalnywatażka 2017-03-19, 0:34 1
Chytrze, łotrze..
Zgłoś
killua 2017-03-19, 9:03 2
trochę się to kupy nie trzyma bo po co na spotkanie z małolatą miała by przyjść inna małolata ? wiec wygląda że jesteście lubiącymi sadomaso pedałami
Zgłoś
Sist 2017-03-19, 11:56 1
@up. Bo są pedofile najgorszego typu, czyli faceci lubiący małe peniski. Podszywa się wtedy taki pod Ania_13. Więc OP podszywa się pod Wojtek_14. Więc może zdażyć się sytuacja trzecia, jak przyjdzie prawdziwa Ania_13.
Wątpię żeby OP udawał małolatę. Bo by przyszedł ojciec jego albo któregoś z kumpli... i jak go wyruchać w dupę?
Zgłoś
razak 2017-03-23, 22:14 1
@up nawet nie pytam skąd znasz te pedofilskie zagrywki
Zgłoś
lizardhino 2017-03-27, 22:29 1
od teraz bede bardziej uważał
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem