Spędził tam cztery dni, trzeba było wezwać fachową pomoc ratowniczą...
Spędził tam cztery dni, trzeba było wezwać fachową pomoc ratowniczą...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To, chyba tylko Twoja matka zapierdala podziemiami...
Masz przejebane u górników żeby Ci starego zasypało (przynajmniej śniegiem gorolu)
I moja mama nie jest debilką, jest inteligentną kobietą, nigdy by tak nie zrobiła. (...)
Szkoda tylko, że dzieci ma głupie...
@up
To nie Polska,zapewne wielka brytania,pieniądze się nie liczą kiedy chodzi o życie ,nieważne czy ludzkie czy zwierzęcia.
U nas jakby człowiek tam był to nie wiadomo czy by im się chciało wyciągać.
W szpitalach się chorymi nie przejmują zbytnio to chyba samo mówi za siebie
No kurwa pojebało ich kompletnie. Dzieci głodują, ludzie domów nie mają, a Ci rozwalają drogę by PSA uratować. No dajcie spokój. Od kiedy życie zwierząt stawiamy ponad ludzkim? Pojebały się wartości?
Zwierzęta > ludzie. Wolałabym wybulić grubą forsę na schronisko dla zwierząt niż na żarcie dla biedaczków, którzy i tak będą się ruchać, robić nowe bachory etc. Większość populacji planety to ludzki syf, nie warto mu pomagać. Ale spoko, jak będę miała do wyboru uratowanie ciebie i uratowanie psa to uratuję psa, wiedząc, jakie masz zjebane poglądy.
Szkoda tylko, że dzieci ma głupie...
no cóż - dzieci ma głupie jak but, ale miała w sobie wystarczająco dużo samozaparcia, by wpoić swoim dzieciom, że do rur z kanalizacji sanitarnej czy deszczowej się nie wchodzi.
no cóż - dzieci ma głupie jak but, ale miała w sobie wystarczająco dużo samozaparcia, by wpoić swoim dzieciom, że do rur z kanalizacji sanitarnej czy deszczowej się nie wchodzi.
Nadal nic nie kapujesz, ale ja ci tłumaczył nie będę. Nie chce mi się.
Na świecie ludzie głodują (w większości jebani murzyni), a ci wydają kase żeby uratować jakiegoś zasranego psa, który nawet nie jest rasowy tylko kundel jakiś, kurwa co z tym światem jest nie tak...
Lepiej niech zdechnie milion czarnuchów, meneli, żydów i innych brudasów. Miliony nie są warte życia tego kochanego pieska !!! Brawo dla ratowników !!!
rusofil,
Kocham Cie za poglądy :* Lepiej uratować jedno zwierzątko niż milion bezrobotnych czarnuchów Brawo :*
Chyba kolego jestem już trochę za satary na gimnazjum, nie sądzisz?
Dokładnie wiem czym jest sadistic teraz a czym był kiedyś. Masa gimbusów z kwejka/demotywatorów/mistrzów i innych tego typu portali wyemigrowała tutaj, banda pseudo-sadystów kreujących się na twardzieli.
Przeczytaj hasło reklamowe umieszczone w logu Sadistica i później zacznij pierdolić głupoty. Wróć do gimnazjum, bo Twój tępy móżdżek się zatrzymał na tym poziomie.
Zwierzęta > ludzie. Wolałabym wybulić grubą forsę na schronisko dla zwierząt niż na żarcie dla biedaczków, którzy i tak będą się r*chać, robić nowe bachory etc. Większość populacji planety to ludzki syf, nie warto mu pomagać. Ale spoko, jak będę miała do wyboru uratowanie ciebie i uratowanie psa to uratuję psa, wiedząc, jakie masz zj***ne poglądy.
o, uwielbiam takich zjebów(chociaż to kobieta to jeszcze można wybaczyć).
W stosunku do drugiego człowieka mega chuj, 0 jakiejkolwiek życzliwości czy kultury, a kurwa jak zobaczy info o maltretowanym psie to już współczucie na maksa i co by nie zrobił kolesiowi.
Lepiej niech zdechnie milion czarnuchów, meneli, żydów i innych brudasów. Miliony nie są warte życia tego kochanego pieska !!! Brawo dla ratowników !!!
rusofil,
Kocham Cie za poglądy :* Lepiej uratować jedno zwierzątko niż milion bezrobotnych czarnuchów Brawo :*
Akurat żadni czarni mi nie przeszkadzają. Nienawidzę ludzi równo bez względu na kolor ich skóry czy wyznanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów