📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Pierdolone dziki. Cały ogród mi poorały skurwesyny. Za dużo tego kurestwa, ale łowczy okręgowy ma wyjebane, 90 lat na karku, to co on bedzie, kurwa, dziki kazał strzelać? Pierdolona zakała, ostatnio watahę 50 dzików widziałem na ogrodzie, niech te kurwy w końcu wymrą.
Mam miny na sprzedaż. Jak podasz kod rabatowy "sadol" 10% rabatu.
9:35 Zaaaajebiste
Co do min, to niestety nie kupię, bo wszystkie są takie same... Hranipex smutny, Hranipex wesoły, Hranipex oburzony...
Co do min, to niestety nie kupię, bo wszystkie są takie same... Hranipex smutny, Hranipex wesoły, Hranipex oburzony...
Nie lubię turasów, ale ten jest w porządku. 9:35 najlepsze
A może to są świnki morskie? 2:50 lepsza akcja jednak. Podtopił futrzatego bekona.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Prawdziwy dzik to ten dwunożny na brzegu. Przy nim czworonożne to jakieś świnki morskie. Szacun.
Facet ma jaja. U nas to dywizję wojska musieliby wezwać. Ale z drugiej strony mogli jednego na ruszt odjebać.
jakby sie potopiły to turas miałby za pół roku wiekszy problem ze znalezieniem mięsa do kebsa i tyle.
Dla mnie bohatery i przechuje. Za ratowanie ziomków zawsze piwko, albo i lepiej
Argeusz jebany wieśniak kolejny. Dlaczego 90% użytkowników tego portalu to zacofane, bogobojne wieśniaki.
od wchodzenia aż paznokcie do krwi zdarł tak próbował wejść po tym betonie
Przeciez to muzulmanin!Aoni tego nie jedza!I szlachetny uczynek zostal wyjasniony.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów