"Strażnicy brutalnie zaatakowali handlującego mężczyznę, który stanął w obronie handlarzy warzyw i owoców na targowisku"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Angel napisał/a:
na jakim targowisku?
stają i sprzedają na środku chodnika w większości bez pozwolenia bez kasy fiskalnej, nie płacą podatków, zusu itp
Ciężko się żyje w tym kraju ale to nie znaczy że można robić sobie samowolkę. Chcesz handlować to załóż sobie działalność gospodarczą opłacaj podatki jak większość drobnych sprzedawców w sklepach.
Od tego właśnie jest SM aby zajmowała się tego typu sprawami a nie stała w krzakach z fotoradarem.
biednych ludzi na lokal nie stac to ci sie dziwisz, jak bys byl w ich sytuacji zyciowej to bys nie pisal takich pierdol to raz a dwa czepiasz sie ze nie placa zusu i podatkow? i bardzo dobrze bo jak panstwo doi nas z kasy jak chce to my ich tez powinnismy ale podatki trzeba placic bo samolotaki ktos musi latac a zlapanie przez SM goscia za szyje jest zagrozeniem zycia i za to jest paragraf ale SM sama sobie mandatu nie wystawi
jak mam byc obiektywny to SM zrobila tu wiecej zlego niz dobrego
kokos654321 napisał/a:
Jestem za posiadaniem przez strażników miejskich karabinów maszynowych i zezwolenia na kilka odstrzałów.
Kod:
na jakim targowisku?<br>
stają i sprzedają na środku chodnika w większości bez pozwolenia bez kasy fiskalnej, nie płacą podatków, zusu itp<br>
Ciężko się żyje w tym kraju ale to nie znaczy że można robić sobie samowolkę. Chcesz handlować to załóż sobie działalność gospodarczą opłacaj podatki jak większość drobnych sprzedawców w sklepach.<br>
<br>
Od tego właśnie jest SM aby zajmowała się tego typu sprawami a nie stała w krzakach z fotoradarem.
Wg tego komentarza to lepiej by chodził i kradł niż starał się w przyzwoity sposób zarabiać.
srokaty napisał/a:
Wg tego komentarza to lepiej by chodził i kradł niż starał się w przyzwoity sposób zarabiać.
Zacznij pracować, płacić podatki to zaczną cię wkurwiać tacy jebiący na lewo cwaniacy
tihomax napisał/a:
Zacznij pracować, płacić podatki to zaczną cię wkurwiać tacy jebiący na lewo cwaniacy
Pracuję, płacę podatki i mnie tacy nie wkurwiają ani nie uważam ich za cwaniaków. Cwaniaki nie stoją z poziomkami pod dworcem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów