18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Kolorowy 2022-05-30, 5:45 22
Żebyście się nie posrali. Obrońcy Ukraińców się znaleźli, a jeszcze 3 miesiące temu napierdalaliście na nich jacy to banderowcy
Zgłoś
UkrainskaOnuca 2022-05-30, 5:46 16
Babsko jednak ma trochę racji i tylko ślepy polski głupiec nie dostrzega tego , co się dzieje.
Zgłoś
Smokw 2022-05-30, 6:05 2
Przecież to jakiś patologiczny dramat. W ogóle to od czego się zaczęło? Od tego, że część ludzi ma niskie IQ i jad w sercach.
Zgłoś
1bolek1 2022-05-30, 7:05 1
patologia i tyle w temacie,
w każdym kraju znajdzie się niewielka część społeczeństwa, która nie powinna istnieć
Zgłoś
PabloSkills 2022-05-30, 7:10 4
Wolę taką ukrainkę w Polsce niż agresywną, psychiczną, rudą polkę. Niech wypierdala jedna i druga.
Zgłoś
tfujdiler 2022-05-30, 7:23 2
PabloSkills napisał/a:

Wolę taką ukrainkę w Polsce niż agresywną, psychiczną, rudą polkę. Niech wypierdala jedna i druga.

Dokładnie widać że ta ruda pizda ma coś z głową, wstyd że taka patologiczna sucz zachowuje się w ten sposób
Zgłoś
intermag 2022-05-30, 7:47 9
Zanim ktoś zacznie po rudej jechać, pokażcie mi kraj w którym przyjmują do obsługi klienta osoby nie mówiące lub nierozumiace języka w kraju w którym pracują. To są kurwa kpiny, przy czym większość tych pracowników ma już karty polaka za 4000 hrywien bez żadnych kurwa egzaminów z podstaw polskiego. Wiem kurwa ja też nie pisze poprawnie ale korwa rozumiem co się do mnie mówi.
Zgłoś
S................r 2022-05-30, 8:11 3
intermag napisał/a:

Zanim ktoś zacznie po rudej jechać, pokażcie mi kraj w którym przyjmują do obsługi klienta osoby nie mówiące lub nierozumiace języka w kraju w którym pracują. To są kurwa kpiny, przy czym większość tych pracowników ma już karty polaka za 4000 hrywien bez żadnych kurwa egzaminów z podstaw polskiego. Wiem kurwa ja też nie pisze poprawnie ale korwa rozumiem co się do mnie mówi.

Proszę bardzo- Irlandia, Polki, Rumunki, Mołdawianki etc ze znikomą znajomością angielskiego pracujące w kawiarniach czy sklepach to żaden ewenement.
Zgłoś
Kris891 2022-05-30, 8:20 2
Wolę tą Ukrainkę bo pewno lepiej by mi obrobiła gałę od tej starej rudej kurwy.Tak,wiem z doświadczenia,że Ukrainki bardziej się starają w łóżku i bardziej im zależy. A stara ruda kurwa zazdrosna,że jej już nikt nie chce i ,że Ukrainki wiedzą jak i potrafią lepiej zająć się męską pałą wypierając Polki z tego zawodu .
Zgłoś
lolaxxdd 2022-05-30, 8:23 3
dała sucz popis naszej gościnności nie no pięknie ....stara ruro obyś ty się znalazła w takiej sytuacji jak ona życzę ci tego ...

co do zrozumienia i języka ....baranie pojebany wystarczyło palcem pokazać ....
Zgłoś
barti375 2022-05-30, 8:38 3
Gdzie znajdę całość filmiku?
Zgłoś
motorcycleman 2022-05-30, 8:40 5
Ciekawi mnie wycięty fragment nagrania.
Zgłoś
NyanWarrior 2022-05-30, 8:44 14
Ukry mówią że pokolenie bandery i upowcy już nie istnieją HA
Ja mieszkam na lubelszczyźnie i mam jakieś 80km do granicy
Mój pradziadek jeszcze jak żył pamiętam jak opowiadał mi co ukry zrobili jemu i jego młodszej siostrze
Nadmieniam że to były już lata 70 - 80
Mojemu pradziadkowi ucięli na żywca palce u stóp bo jak to mówili chcieli zobaczyć pingwina
A potem na jego oczach jego wtedy 12 letnią siostrę w czterech gwałcili do nieprzytomności a gdy ją traciła to ją dźgali nożami po ciele żeby się wybudziła
Robili tak do czasu aż się nie wykrwawiła
W moim mieście mieszka ojciec mojego znajomego stary zomowiec i ubek lubi napierdalać żonę dzieci ogólnie pojeb ale w momencie jak usłyszał że rząd zaczyna przyjmować ukrów do naszego kraju stał się kurła wrakiem człowieka jeszcze nigdy nikt nie widział go tak przerażonego
W moim stronach powiedzenie dziecku w latach 80 żeby nie chodziło samo po mieście bo przyjedzie "czarna wołga" to nie była przestroga to była groźba
Ukry do połowy lat 90 robili "naloty" i porywali Polaków na moich terenach a potem ich mordowali okaleczali i zostawiali po naszej stronie granicy
Więc wszyscy którzy są za wpuszczaniem tego śmiecia do naszego kraju polecam przyśpieszoną terapię ołowiem
Zgłoś
Mocz 2022-05-30, 9:02 1
Ja jak jechałem na szparagi do Włoch miałem szacunek do tego kraju
Zgłoś
wir00z 2022-05-30, 9:03 5
NyanWarrior napisał/a:

Ukry mówią że pokolenie bandery i upowcy już nie istnieją HA
Ja mieszkam na lubelszczyźnie i mam jakieś 80km do granicy
Mój pradziadek jeszcze jak żył pamiętam jak opowiadał mi co ukry zrobili jemu i jego młodszej siostrze
Nadmieniam że to były już lata 70 - 80
Mojemu pradziadkowi ucięli na żywca palce u stóp bo jak to mówili chcieli zobaczyć pingwina
A potem na jego oczach jego wtedy 12 letnią siostrę w czterech gwałcili do nieprzytomności a gdy ją traciła to ją dźgali nożami po ciele żeby się wybudziła
Robili tak do czasu aż się nie wykrwawiła
W moim mieście mieszka ojciec mojego znajomego stary zomowiec i ubek lubi napierdalać żonę dzieci ogólnie pojeb ale w momencie jak usłyszał że rząd zaczyna przyjmować ukrów do naszego kraju stał się kurła wrakiem człowieka jeszcze nigdy nikt nie widział go tak przerażonego
W moim stronach powiedzenie dziecku w latach 80 żeby nie chodziło samo po mieście bo przyjedzie "czarna wołga" to nie była przestroga to była groźba
Ukry do połowy lat 90 robili "naloty" i porywali Polaków na moich terenach a potem ich mordowali okaleczali i zostawiali po naszej stronie granicy
Więc wszyscy którzy są za wpuszczaniem tego śmiecia do naszego kraju polecam przyśpieszoną terapię ołowiem

Wstawaj,zesrales się. Dziadkowi też powiedz żeby wstał z grobu bo się zesrał.

UZDI
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów