...tych 1800 chłopa co się w Azowstalu poddała ze swastykami, SS i Hitlerem na łapach...
To jest właśnie ruska propaganda, więc zamknij kurwo ryj albo pokarz 1800 zdjęć typów ze swastykami, SS i Hitlerem na łapach.
I nie jednego czy nawet dziesięciu, pokaż mi ze w pułku AZOV jest więcej miłośników adiego niż w ONR czy MW.
To jest właśnie ruska propaganda, więc zamknij kurwo ryj albo pokarz 1800 zdjęć typów ze swastykami, SS i Hitlerem na łapach.
I nie jednego czy nawet dziesięciu, pokaż mi ze w pułku AZOV jest więcej miłośników adiego niż w ONR czy MW.
Nie zesraj się , a najlepiej liz dupe banderowcom polskojęzyczny manekinie
Żebyście się nie posrali. Obrońcy Ukraińców się znaleźli, a jeszcze 3 miesiące temu napierdalaliście na nich jacy to banderowcy
Chłopie wyjmij kija z dupy i przemyśl swoje życie na nowo. Bo tacy jak ty to zwykle przygłupy. Baba przyszła do pracy gdzie 60% polek by się nie podjęła i jeszcze ja wyzywają za co ? Za to że pracuje na jebanych polskich nierobów?
na pewno xD
Wyjaśnił bym ci czemu jest to powszechne zjawisko i nikt się temu nie dziwi, ale wpierdoliłes w wypowiedź "xd" co sugeruje mi że i tak kurwa nie zrozumiesz.
Nie będę się nawet napinał na takie lewackie gówno, pewnie wieczorami i tak kanałami chodzisz bo cię gimbaza gania, albo ruchają cię w tęczowy ryj, Azow to sam Zelenski unicestwił bo był mu mocno niezręczny propagandowo. Nie mógł oficjalnie tego ujebac, ale sami Azowcy często mówili, że zostali spisani na straty, ale tłumacz absolwentowi zawodówki co ma w TVP wyrocznie.
Zanim ktoś zacznie po rudej jechać, pokażcie mi kraj w którym przyjmują do obsługi klienta osoby nie mówiące lub nierozumiace języka w kraju w którym pracują. To są kurwa kpiny, przy czym większość tych pracowników ma już karty polaka za 4000 hrywien bez żadnych kurwa egzaminów z podstaw polskiego. Wiem kurwa ja też nie pisze poprawnie ale korwa rozumiem co się do mnie mówi.
Norwegia tam do pracy w hotelowej recepcji zatrudnia się osoby nie mówiące ani słowa po norwesku. Jak mnie to strasznie wkurza!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów