po części też mi wchodzi w kości nacja ukraińcka jak widzę gówniarzy, młokosów jak chlapią swoją jadaczką z swoimi sukami po biedronce....
zamiast w kraju siedzieć to spierdolić z dupami na zachód....
pokolenie bandery i nowe to to samo, Ukraińcowi nie dałbym roweru popilnować ani siatki z piwem...
może kiedys jakas rewolucja sie zrobi, ale to trzeba by zaczac od poprawy nauczania histori i edukacji narodu
pokolenie bandery i nowe to to samo, Ukraińcowi nie dałbym roweru popilnować ani siatki z piwem...
Jeszcze przed tym całym cyrkiem, jak jechałem do pracy to stawałem przed sklepem po drugiej stronie ulicy i zostawiałem odpalone auto i nikomu nawet do łba nie wpadło by na nie spojrzeć, a teraz... Teraz to musiałem dobrze ukryć widły i siekiery, bo chuj wie, lepiej nie kusić.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie słyszeł jeszcze od zadnego Polaka dobrego słowa o Ukraińcach...wręcz przeciwnie. Chodza po naszym kraju z mysla, ze im sie wszystko nalezy. Oj odbije nam sie wszystkim za tę nadgorliwośc w pomocy. Babce juz poprostu puściły nerwy...a zobaczycie że to dopiero poczatek...ludzie zaczna wreszcie głosno mówic co mysla o "ukochanych" Ukraińcach.
Powiem tak są ludzie ogarnięci i są chuje ..... Po obu stronach. I takie akcje będą normalne sam spodkałem ukropa co kurwa się rządził jakby był u siebie to grzecznie kazałem mu spierdalac jak mu się nie podoba pilnować swej wyśnionej Ukrainy bo mu Putin ją zapierdoli..... To siedział cicho i kurwa grzecznie wpierdalał pizzę w raz z innymi ukropami. I nie płaczcie już tak nad ich losem bo kurwa serio niektórzy to przesadzaja w chuj a oni to wykorzystują też ..... No ale mamy zjebany rząd co by w dupę wlazł byle by w die weld dobrze pisali o nich
Wstyd mi za rudego babsztyla choć od samego początku nadmierna i nadgorliwa pomoc dla Ukrainy ze strony Polski mi się nie podoba. Podkreślam nadgorliwa pomoc ze strony rządu głupiego pomoc która potrafi uczynić tylko więcej złego niż dobrego.
No wstyd , ten rudy chujowy ci wyszedł na a łbie, zresztą widać że stara purchawa już jesteś. Ale żeby tyle agresji do dziewczyny , za co, że ladniejsza?
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów