18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Marten19 2022-05-29, 23:45 149
Ta stara ruda kurwa powinna wypierdalać, a nie...
Zgłoś
Kici-Kici 2022-05-29, 23:46 6
obie do wyjebania w kakao
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-05-29, 23:49 51
Wstyd mi za rudego babsztyla choć od samego początku nadmierna i nadgorliwa pomoc dla Ukrainy ze strony Polski mi się nie podoba. Podkreślam nadgorliwa pomoc ze strony rządu głupiego pomoc która potrafi uczynić tylko więcej złego niż dobrego.

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-05-29, 23:50 41
ustawka czy co?

klienta powinna beknąć i to słono, jak można się legitymować taką wrogością i hamską kulturą ???

po części też mi wchodzi w kości nacja ukraińcka jak widzę gówniarzy, młokosów jak chlapią swoją jadaczką z swoimi sukami po biedronce....
zamiast w kraju siedzieć to spierdolić z dupami na zachód....

pokolenie bandery i nowe to to samo, Ukraińcowi nie dałbym roweru popilnować ani siatki z piwem...
może kiedys jakas rewolucja sie zrobi, ale to trzeba by zaczac od poprawy nauczania histori i edukacji narodu
Zgłoś
K................w 2022-05-30, 0:06 49
zaproście jeszcze z 2 miliony Ukraińców i już wam nigdy nie zabraknie materiałów na sadola
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-05-30, 0:09 24
Hetman_Wielki napisał/a:

pokolenie bandery i nowe to to samo, Ukraińcowi nie dałbym roweru popilnować ani siatki z piwem...

Jeszcze przed tym całym cyrkiem, jak jechałem do pracy to stawałem przed sklepem po drugiej stronie ulicy i zostawiałem odpalone auto i nikomu nawet do łba nie wpadło by na nie spojrzeć, a teraz... Teraz to musiałem dobrze ukryć widły i siekiery, bo chuj wie, lepiej nie kusić.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
sens_ 2022-05-30, 0:09 66
Nie słyszeł jeszcze od zadnego Polaka dobrego słowa o Ukraińcach...wręcz przeciwnie. Chodza po naszym kraju z mysla, ze im sie wszystko nalezy. Oj odbije nam sie wszystkim za tę nadgorliwośc w pomocy. Babce juz poprostu puściły nerwy...a zobaczycie że to dopiero poczatek...ludzie zaczna wreszcie głosno mówic co mysla o "ukochanych" Ukraińcach.
Zgłoś
silwerbalk 2022-05-30, 0:15 36
sens_ napisał/a:

Nie słyszeł jeszcze od zadnego Polaka dobrego słowa o Ukraińcach...wręcz przeciwnie. Chodza po naszym kraju z mysla, ze im sie wszystko nalezy. Oj odbije nam sie wszystkim za tę nadgorliwośc w pomocy. Babce juz poprostu puściły nerwy...a zobaczycie że to dopiero poczatek...ludzie zaczna wreszcie głosno mówic co mysla o "ukochanych" Ukraińcach.

Powiem tak są ludzie ogarnięci i są chuje ..... Po obu stronach. I takie akcje będą normalne sam spodkałem ukropa co kurwa się rządził jakby był u siebie to grzecznie kazałem mu spierdalac jak mu się nie podoba pilnować swej wyśnionej Ukrainy bo mu Putin ją zapierdoli..... To siedział cicho i kurwa grzecznie wpierdalał pizzę w raz z innymi ukropami. I nie płaczcie już tak nad ich losem bo kurwa serio niektórzy to przesadzaja w chuj a oni to wykorzystują też ..... No ale mamy zjebany rząd co by w dupę wlazł byle by w die weld dobrze pisali o nich

Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-05-30, 0:52 10
I tak nas wszystkich ruskie rozpierdolą.

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
C................n 2022-05-30, 1:13 7
Ktoś zauważył, że jest maseczka (jednorazowa)? Albo zainscenizowane albo jeszcze z czasu, gdy był obowiązek maseczek...
Zgłoś
skywalker75 2022-05-30, 3:12 4
OpenStreetMaps napisał/a:

Wstyd mi za rudego babsztyla choć od samego początku nadmierna i nadgorliwa pomoc dla Ukrainy ze strony Polski mi się nie podoba. Podkreślam nadgorliwa pomoc ze strony rządu głupiego pomoc która potrafi uczynić tylko więcej złego niż dobrego.

No wstyd , ten rudy chujowy ci wyszedł na a łbie, zresztą widać że stara purchawa już jesteś. Ale żeby tyle agresji do dziewczyny , za co, że ladniejsza?

czarna fortuna
Zgłoś
Tetrix 2022-05-30, 5:04 3
skywalker75 napisał/a:

No wstyd , ten rudy chujowy ci wyszedł na a łbie, zresztą widać że stara purchawa już jesteś. Ale żeby tyle agresji do dziewczyny , za co, że ladniejsza?

Ładniejsza? Ale ze ktora od ktorej???
Zgłoś
guti-10 2022-05-30, 5:12 31
Co za wiesniara jebana. Na podstawie takiej patologii jesteśmy oceniani, tak samo na zachodzie jak i na wschodzie. Ona wielką Polaczka w dupę jebana. Naplacilaa się przez całe życie 2lata składek reszta na Kuronia i bezrobociu i boli ją że ludzie z kraju ogarniętego wojna przyjeżdżają i tu pracują za psi chuj. A tfu ci w pysk ruda kurwo
Zgłoś
freddy.krueger 2022-05-30, 5:19 9
Popierdolona no normalnie pojebana baba ....

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów