18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Akcja z autobusu
typo • 2013-10-31, 17:36
Niedawna akcja z autobusu (nie musicie szukać, nie było).

Kompletnie parszywy dzień, nie dosyć, że skurwił mi się samochód rano to jeszcze zapomniałem karty do bankomatu. W robocie kompletnie zjebane rzeczy, połowa źle poszła generalnie typowy dzień po którym chce się jak najszybciej znaleźć w domu z browarem w łapie.

Wracam autobusem zastępczym T2 w Poznaniu - każdy kto bywa w Poznaniu wie jakie to gówno jest i tego co wymyślił remont dwóch kluczowych węzłów komunikacyjnych w tej części miasta w tym samym czasie powinien zawisnąć jajami na Ratuszu i niech go kozły trykają w jaja codziennie, aż zdechnie - oczywiście bez biletu bo skąd wziąłbym kurwa pekiel na niego.

Ostatnie co by mi przyszło do głowy to że w autobusie, który nie ma rozkładu (!) i jeździ tak nieregularnie (teoretycznie co 5 minut jeden, ale w rzeczywistości może z 5 na godzinę, w nierównych odstępach) będą sprawdzać bilety. A jednak, zagapiony w telefon słyszę:

Kasowniki zostały zablokowane, proszę przygotować bilety do kontroli.

Nosz kurwa jego mać. Podnoszę wzrok z telefonu, przede mną stoi jakiś rom w czapce, białej puchowej kurtce i brudnych jeansach, stara babcia z balkonikiem i jakiś 50 letni chudy typek z licznikiem od gazu w ręce.

To był kanar (jednak nie licznik od gazu), a z drugiej strony autobusu od strony kierowcy stara gruba kanarowa. Dobrze w chuj, tylko 2, czyli jedne drzwi wolne, do przystanku może z 20 m więc może do mnie nie dojdzie, a stoję mnie więcej po środku odległości między środkowymi a ostatnimi drzwiami. Jakieś 4 osoby do przepytania.

Kanar podchodzi do pierwszego, a gostek się burzy, że w takiej gównianej linii sprawdzają i w ogóle. Bardzo dobrze, wydłuża czas, ale kanarowa w tępie ekspresowym przeszła przez gimnazjalistów wyposażonych w bilety miesięczne. Zatem kanar przekazał problemowatego typka kanarowej i uderzył do cygana.

A ten do niego:

- Jadę z babcią - i klepie staruszkę po ramieniu.
- I co z tego?
- No jest niepełnosprawna - rom wskazuje na balkonik
- Jakiś dokument
- Już, już - i zaczyna szukać w siatkach na ziemi, koło tej babci, która chyba zasnęła.

Dojeżdzamy do przystanku, ale jakiś pedał się zatrzymał samochodem tak, że nie można wypuścić pasażerów, a ze korek no to stoimi. Obracam się powoli w stronę drzwi i kanar podbija do mnie.

- Pana bilet też chce widzieć

No to udaję, że szukam, ale kanar sprytnie krzyknął do kierowcy żeby zablokował tylne drzwi. CZyli można tylko przejśc koło kanara. Chuj nie będę się przepychał, już chcę się przyznać i nagle:

- Niech mnie pan puści, ja pana nie znam - staruszka krzyknęła do roma który zaczął ją pchać do drzwi, żeby wyjść.

Kanar z kanarową zdębieli, drzwi się otworzyły i na czysto spierdoliłem. Jebany cygan też, tak że gruba baba się nawet nie puściła, kanar wyszedł i pogroził palcem tylko.

Haha, rozjebał system cygan pierdolony.
Zgłoś
G................9 2013-10-31, 17:49
Po tej Twojej akcji kierowca autobusu wstał i zaczął bić brawo?

Leci zimne piwko na święto zimnych
Zgłoś
nowynick 2013-10-31, 17:52 1
kto napisze o kradzieży na komunikacji miejskiej popełnionej przez autora tematu jest dla mnie niedojebanym gimbusem bez pojęcia o jakichkolwiek realiach życia w tym kraju
Zgłoś
morgan89 2013-10-31, 18:00 68
słowem spierdalałeś przed kanarami jak cygan. Jest się czym chwalić?
Zgłoś
KiecolPB 2013-10-31, 18:01 1
Napraw sejczento bo drugi raz może ci się nie udać
Zgłoś
Zarammoth 2013-10-31, 18:16 5
Obcych ludzi też za darmo samochodem wozisz? Było z buta albo rowerem. Nie lepszy niż ten cygan...

Zgłoś
Amraith 2013-10-31, 18:53 9
Kto nigdy nie jechał bez biletu niech pierwszy rzuci kamień.
Zgłoś
typo 2013-10-31, 19:24 12
Haha, znaleźli się obrońcy MPK Pewnie jeszcze tacy co to krzyczą, że Tusk i system ich okrada.

Od 3 lat kupowałem u jebańców sieciówkę, ale po tym jak rozebrali Most Teatralny i Kaponierę to chuj im w dupę, zacząłem jeździć samochodem. Pierdolę jako stały klient nie będę stał na przystanku pół godziny, żeby autobus kóry teoretycznie ma jeździć co 5 minut jeździ raz na 20 i to tak zajebany, że często nei da się wejść.

Byłem w punkcie się pytać czy oddadzą mi hajs za połowę biletu (samochodem jeżdzę od połowy września a za wrzesień zapłaciłem), nie oddali to sam sobie odbiję.

Zresztą spytajcie kogoś z Poznania jak znacie, jak się jeździ tym gównem w godzinach szczytu i jak genialnie rozplanowany jest remont.

Nic tylko pozazdrościć jak władze miasta was nie jebią i nie przejebują waszych pieniędzy z podatków, wyciągając coraz więcej...

... ale jak zaczniecie płacić podatki to zrozumiecie.
Zgłoś
BongMan 2013-10-31, 20:00 5
W Holandii i Anglii nie ma kanarów, bo za bilet płacisz przy wejściu. Ale nie ma też cyganów, śmierdzących, zarzyganych, zasranych, zaszczanych żuli, agresywnych, najebanych i naćpanych drechów, moherowych wojowniczek o siedzenia (miejsce jest zawsze), autobus przyjeżdża punktualnie, ogólnie jest zajebiście i każdy chętnie płaci za bilet, bo wie za co płaci.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Marxe 2013-10-31, 21:21 5
@up

w Anglii za to są ciapaci w niezliczonej ilości
Zgłoś
dorodnykurczak 2013-10-31, 21:35
Bardzo ciekawie napisane, wielki chuj im w dupę. Na szczeście jeżdzę już tylko czasem nocnym, a tam można pośpiewać i poznać ciekawych ludzi także nawet za taki bilet w nocnym byłbym skłonny zapłacić.
Zgłoś
marna 2013-10-31, 23:32
ja jeżdżę rowerem póki pogoda pozwala a centrum Poznania omijam jak się da. nie mam pojęcia jak się tam poruszać i jak dojechać komunikacją, nie sprawdzając aktualizacji rozkładów przynajmniej raz na kilka dni. w dupie to mam

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
panmorda 2013-11-01, 8:43
też jezdze rowerem i mam obcykane co i kiedy sprawdzają jakie bilety w ogóle? Ile to ja mam lat? moi przodkowie zapierdalali przez setki km na pieszo dniami całymi a ja 3 km nie przejdę? Zajebisty spacer na relaksie.

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-11-01, 15:17 2
Gdyby nie ten brudas to byś bulił za brak biletu ,więc nie wiem czym się chwalisz polaczku.
Zgłoś
typo 2013-11-01, 15:51 2
@ up, za polaczka to należy Ci się kotlet w twarz, bez względu na Twoją opinię.

I masz błąd w nicku - Polnische!R!fu!E!her powinno być, jak już chcesz być taki niemiecki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów