Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierdolony rasista, ktos walczy o prawa ucisnionych a zjeb dla wygłupów chodzi i pisze na tych wspaniałych i odważnych plakatach swoje nasistowski, faszystowskie, rasistowskie, innerasowofobiczne wysrywy. Gościa profilaktycznie powinny ukrzyzować na tym pierdolonym krzyzu, jak tego cwela, tfu to którego zapewne sie modli. Nastepnie powinni go podpalicz a w tle powinnien widzieć edukacje seksualno swojej żony oraz dzieci, w imnie miłości i tolerancji
tylko trzeba się upewnić czy na 100% hetero jest bo jak ciepły to wtedy bedzie dyskryminacja mniejszości seksualnych.
Czarne kurwy dążą do zalegalizowania anty-białego rasizmu. A biali dali sobie wmówić poczucie winy jeszcze ich za to przepraszają .
Nawet w Polsce nie brak pożytecznych idiotów trzymających stronę lewackiego motłochu w kolorze gówna . Jak bardzo to przypomina sterowaną odgórnie rewolucję październikową na początku XXw. Tyle że w tej nowej murzyńskiej rewolucji to nie burżuje ale każdy człowiek o jasnym kolorze skóry jest wrogiem ludu.
To już nie jest czas wypisywać na murach hasła w stylu "white lives...", to jest czas na glocka i desert eagle.
Już miałem posłać parę wyzwisk za robienie bazgrołów ale gdy zobaczyłem co napisał i na czym to daję duże piwo za działania anty-faszystowskie.
Czarne kurwy dążą do zalegalizowania anty-białego rasizmu. A biali dali sobie wmówić poczucie winy jeszcze ich za to przepraszają .
Nawet w Polsce nie brak pożytecznych idiotów trzymających stronę lewackiego motłochu w kolorze gówna . Jak bardzo to przypomina sterowaną odgórnie rewolucję październikową na początku XXw. Tyle że w tej nowej murzyńskiej rewolucji to nie burżuje ale każdy człowiek o jasnym kolorze skóry jest wrogiem ludu.
biali normalni ludzie niczego sobie nie dali wcisnac. za to biala tepa lewacka cholota tak. to tak samo jak z czarnymi w usa. sa normalni czarni. pracujacy placacy podatki. sa tez czarnuchy, ktorzy kradna itp/
Pierdolony rasista, ktos walczy o prawa ucisnionych a zjeb dla wygłupów chodzi i pisze na tych wspaniałych i odważnych plakatach swoje nasistowski, faszystowskie, rasistowskie, innerasowofobiczne wysrywy. Gościa profilaktycznie powinny ukrzyzować na tym pierdolonym krzyzu, jak tego cwela, tfu to którego zapewne sie modli. Nastepnie powinni go podpalicz a w tle powinnien widzieć edukacje seksualno swojej żony oraz dzieci, w imnie miłości i tolerancji
A ty mały chujku - trolować się zachciało? Powinni Cię SJP napierdalać
biali normalni ludzie niczego sobie nie dali wcisnac. za to biala tepa lewacka cholota tak. to tak samo jak z czarnymi w usa. sa normalni czarni. pracujacy placacy podatki. sa tez czarnuchy, ktorzy kradna itp/
A jak się ma proporcja?
zabawne , ale to dzięki Marxowi i Engelsowi przynajmniej możemy zapierdalać za miskę ryżu w miarę bezpiecznych warunkach i za jakąś tam minimalną stawkę.
Co za bzdura.
Związki zawodowe (bo to one przyczyniły się do poprawy warunków i bezpieczeństwa pracy) powstały w Anglii, na długo przed Marksem i Engelsem.
Nie porównywać do dzisiejszego skorumpowanego i zdegenerowanego potomka tej instytucji.
zabawne , ale to dzięki Marxowi i Engelsowi przynajmniej możemy zapierdalać za miskę ryżu w miarę bezpiecznych warunkach i za jakąś tam minimalną stawkę.
To wcale nie kapitaliści zauważyli, że z niewolnika nie ma pracownika i to wcale nie Henry Ford zaczął zmieniać warunki pracy, za czym poszły też inne firmy, tylko Marx pławiący się w luksusach, oderwany od rzeczywistości, piszący swoje bzdety które ostatecznie przyniosły ludziom głód i ubóstwo. Tak było.
Już miałem posłać parę wyzwisk za robienie bazgrołów ale gdy zobaczyłem co napisał i na czym to daję duże piwo za działania anty-faszystowskie.
faszyzm to podobno najlepszy ustrój lepszy od komunizmu
faszyzm to podobno najlepszy ustrój lepszy od komunizmu
Ja stawiam znak równości miedzy zarazą komunizmu i faszyzmu, Dlatego za tak bardzo groźną uważam lewacką komunistyczną
antifę dla zmyłki udającą wrogów faszyzmu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów