📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
to co dodałeś pod tym kawałem (nawet zabawnym) nie służy do napierdalania byle gdzie to jest emotka tylko dla ostrych filmów gdzie ludzie UMIERAJĄ :]
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Przepraszam nie wiedziałem, już zmieniłem
Ja w tym roku zainwestowałem 250 w kamerkę z czujnikiem ruchu i zamontowałem na drzewie nad grobem ojca. Wyniki poznam jutro, bo idę ją zdemontować.
W.S.N.R. napisał/a:
Ja w tym roku zainwestowałem 250 w kamerkę z czujnikiem ruchu i zamontowałem na drzewie nad grobem ojca. Wyniki poznam jutro, bo idę ją zdemontować.
Pewnie nie będzie zniczy i kamerki.
up
i ojca:)
i ojca:)
Ależ wy śmieszni wszyscy.
wy się tu kurwa śmiejecie, a prawda jest taka, że połowę z tych zniczy ktoś, gdzieś na targu kupi w przyszłym roku.
hoszo napisał/a:
Ależ wy śmieszni wszyscy.
Pan powaznie smieszny sie znalazl? Z podpisem:
"Muszę kupić kondony dla żony.
Lubię chodzić z gołym siusiakiem na wierzchu.
Chciałbym być gruby i łysy".
W.S.N.R. napisał/a:
Czekamy na sprawozdanie - jak ukradna kamerke to tez napisz
To jest niegłupie, są dwie ekipy, jedna sprzedaje a druga w tym samym czasie kradnie towar na kolejny rok.
Gdzie wy kurwa kupujecie znicze? Jak kupisz z zafoliowanej paczki w normalnym sklepie to nie karmisz złodzieja (przynajmniej cmentarnego). A tak Seby muszą o 50 groszy taniej od innego Janusza z samochodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów