Nawet jak by oferowały zrobienie loda za poparcie ich "akcji", moim jedynym pytaniem było by, czy wolą kulkę czy z automatu. Jebać tępe pseudo "wyzwolone" dzidy. Tak się zachowują Kobiety? Za które tak baaardzo się uważają? Jak już to ktoś kiedyś mądrze powiedział, feminizm się kończy gdy trzeba wnieść lodówkę na 10 piętro, albo jak dostanie jak "równy z równym" hahhaha tubę w ryj. Wtedy wielki płacz i wołanie o pomoc rycerzy ortalionu jakie to nie sprawiedliwe że facet przypierdolił ( w pełni zasłużenie) samicy, nie kobiecie, z niedojebaniem mózgowym.
A czemu ty się dziwisz, kozaczku? Sama już dystynkcja na "zachowanie kobiece" i, jak myślę, "męskie", może rodzić bunt. Nikt nie żąda, byś zaczął faworyzować kobiety. Niektóre jednak protestują przeciwko temu, byś w swoim idiotyzmie nie próbował narzucać innym swojej woli.
Też się jednak dziwię zorganizowanym protestom... Jeśli nie chce taka przebywać między niedopieszczonymi gimbuskami - między takimi MaszAyahuaskę i innymi jego typu, których aż przesyt na sadisticu - niech po prostu od nich trzyma się z daleka. Darciem mordy wzbudzić może, wydaje mi się, jedynie wzrost niechęci wobec siebie.
Im chodzi o to samo co czarnym w USA - chcą wolności, równości, tolerancji... Tylko domagając się ich gwałcą społeczne obyczaje i kulturę (również osobistą).
Czy tylko ja mam odczucie, że są opłacane przez ruskich, w celu uwydatnienia zepsucia zachodu?
Oj, zachód nie wytrzyma tak miażdżącego zarzutu.
Mam dla ciebie radę: weź się w garść idioto .
czyli jak by nie było jest to jakiś tam rodzaj "logicznego" myślenia, że nic nie potrafi w życiu robić, pochodzi z małej mieściny i z tego co pamiętam tak z nią właśnie było, dostała szansę i próbowała ją wykorzystać, z marnym publicznym skutkiem bo jakie o niej każdy ma zdanie to wiemy doskonale.
Żeby cię jeszcze zdziwić :
Tu masz linka do notki z wikipedii jej dziadka. Jej babka nie mniej znana - była to bodajże Agnieszka Osiecka.
W każdym razie... Pochodzi z rodziny artystów, lekarzy i innych inteligencików . Nie trafiłeś.
Filogyna, o ho, jest już pierwsza, czekamy na następne... Masz słoneczko jeszcze coś ciekawego do powiedzenia? Bo jak na razie to ci nie idzie. Z chęcią się pośmiejemy
Masz kolego rozdwojenie jaźni, czy może jesteś z tych partyjnych ?