📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
MaszAyahuaskę napisał/a:
Filogyna, Dobra, dobra. Nie leć za wiki, tylko poczytaj sobie trochę jakich jej rodzice narobili długów rozpierdalając majątek babki i dziadka. Czemu wylądowali w małym mieszkaniu w bloku? Dostała wszystko na tacy, ale to spierdoliła. Wyszła na zwykłą kurwę bo nagle się fundusz skurczył totalnie i trzeba było się ratować i tyle w temacie. Artystka? Chyba kurwa od grania na flecie.
Tak w zasadzie, to mnie to właściwie nie interesuje. Że tak powiem: chuj mnie ona boli . Dziwi mnie tylko, że ktoś jest w stanie emocjonować się jakąś przypadkową dziewczyną z przypadkowego programu... Zresztą to, co zrobiła, utrzymane jest na poziomie tego jakże prymitywnego programu, jakim niewątpliwie był Big Brother. Ktoś był w stanie TO oglądać bez obrzydzenia, a obrzydził go sam akt seksualny?! Przecież kurewstwem jest już samo zgłoszenie akcesu do uczestnictwa w TYM gównie - sprzedaje się w końcu tam swoją INTYMNOŚĆ.
Jej dziadowie byli artystami, nie ona (chyba, że czegoś nie wiem; w zasadzie wiem o niej jedynie tyle, że pochodzi z rodziny niemalże arystokratycznej, i że nie ma oporów rżnąć się publicznie).
Fajne mają gruczoły mleczne Ruchałbym bez zastanowienia
Filogyna napisał/a:
Sama już dystynkcja na "zachowanie kobiece" i, jak myślę, "męskie", może rodzić bunt.
Podnoszenie jakiegokolwiek buntu dlatego, że ktoś ośmielił się rozróżnić zachowania kobiece od męskich świadczyłoby tylko o sporych dysfunkcjach intelektualnych podnoszącego. Taki podział istnieje czy to się komuś podoba czy nie.
Filogyna napisał/a:
Nikt nie żąda, byś zaczął faworyzować kobiety. Niektóre jednak protestują przeciwko temu, byś w swoim idiotyzmie nie próbował narzucać innym swojej woli.
Przecież kobiety to od zawsze była najbardziej uprzywilejowana grupa społeczna (w cywilizowanym świecie oczywiście). Powiedz o narzucaniu jakiej woli mówisz, bo ja nie zauważyłem, żeby kobiety były jakoś bardzo pokrzywdzone.
ich właściciel (Pan) ma zajebiście, jest otoczony zgrają cip do ruchania
Rozbieranie się i pokazywanie cycków jako promowanie feminizmu to jak ruchanie się na prawo i lewo aby wesprzeć dziewice....
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów