📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
za głupie kurwy nigdy nie dam piwa, mimo że są cycki
W sumie mogę dać piwko, nawet chuj z tymi pizdami i ich cyckami, ból dupy w komentarzach wart jest głównej.
hehe ja dałem
swoją drogą ciekawe czy one wszystkie takie anty-men czy po skandzie wracają do swoich mężow chłopaków zakładają fartuszeki i ugotują obiadek upieką ciato to obciągną na szybkości
swoją drogą ciekawe czy one wszystkie takie anty-men czy po skandzie wracają do swoich mężow chłopaków zakładają fartuszeki i ugotują obiadek upieką ciato to obciągną na szybkości
A u Nas jest moda na bycie pedałem w rurkach, kaszkietem w krate i retro brylach... A tam zdrowe dupy(ciałem) wychodzą bez staników na ulice.
Nawet jak by oferowały zrobienie loda za poparcie ich "akcji", moim jedynym pytaniem było by, czy wolą kulkę czy z automatu. Jebać tępe pseudo "wyzwolone" dzidy. Tak się zachowują Kobiety? Za które tak baaardzo się uważają? Jak już to ktoś kiedyś mądrze powiedział, feminizm się kończy gdy trzeba wnieść lodówkę na 10 piętro, albo jak dostanie jak "równy z równym" hahhaha tubę w ryj. Wtedy wielki płacz i wołanie o pomoc rycerzy ortalionu jakie to nie sprawiedliwe że facet przypierdolił ( w pełni zasłużenie) samicy, nie kobiecie, z niedojebaniem mózgowym.
oczami30latki, tu mamy doskonały przykład kurwy która zwąchała szansę jakiejś tam powiedzmy "kariery" za danie dupy na eterze (a ile kutasów musiała obrobić w drodze eliminacji do BB, to już tylko chyba ona wie) , czyli jak by nie było jest to jakiś tam rodzaj "logicznego" myślenia, że nic nie potrafi w życiu robić, pochodzi z małej mieściny i z tego co pamiętam tak z nią właśnie było, dostała szansę i próbowała ją wykorzystać, z marnym publicznym skutkiem bo jakie o niej każdy ma zdanie to wiemy doskonale. Cel swój osiągnęła bo z tego co kiedyś mi się tam obiło o oczy to znikła w chuj z jakimś starszym zarobionym gościem. Zwykła kurwa, ale myśląca. Co do wybryków natury na filmiku, utylizacja. I to nie to że nie szanuję KOBIET, bo KOBIETY szanuję bardzo, nawet kilka razy dziennie jak się poszczęści, ale powtarzam jeszcze raz słowo klucz: K-O-B-I-E-T-Y które na to miano zasługują.
Te ich metody...
#totalne_obrzydzenie
I dlaczego walczą w tak ohydny sposób...
Te ich metody...
#totalne_obrzydzenie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów