Dodatkowo gruchot nie miał przeglądu, a debil miał przy sobie amfę (nie ma info, czy był naćpany).
Źródło
@BarmanInternetu
Nie rozumiesz, że na co dzień mogę być wzorowym kierowcą przestrzegającym wszystkich przepisów, który może nawet - dla twojego zadowolenia - niemal redukować do zera prędkość przed przejściem dla pieszych mimo idealnych warunków do obserwacji otoczenia (tak, uprzedzam kolejne odpowiedzi... to nie ten przypadek), a mimo to wysiadając z samochodu i stając się pieszym mogę jednak przestać wierzyć w tarczę nieśmiertelności, jaką podobno dają najnowsze przepisy pozwalające amebom włażenie na jezdnię jak do swojego kibla w chałupie, i przede wszystkim nie oczekiwać, że wszyscy kierowcy są tacy jak ja i będą uważali na pieszych? Kto twoim kurwa zdaniem ma szansę w takim starciu? Kości, mięso i skóra, czy kupa metalu? Wolisz zawierzyć swój los obcemu kierowcy, czy jednak zadbać o zdrowie i życie i zrobić triple check, przed opuszczeniem chodnikowego azylu?
Jeżeli jest się w miarę sprawnym fizycznie to trzeba być skończonym debilem żeby wpaść pod auto na przejściu.
Stuhr za potrącenie po pijaku 3 tyś. zł grzywny,.
Najszub za staruszkę na pasach ( tez bez prawka i auto bez przeglądu i OC) uniewinniony:
. - Sąd, kiedy rozstrzygał tę sprawę, nie ustalił ponad wszelką wątpliwość, z jaką prędkością ta pani weszła na pasy - zaznaczył dziennikarz w „Dzień dobry TVN”. - Jechałem ok. 20 km/h, padał deszcz, pasy były niedoświetlone, nie miałem szans zahamować - wyliczył
Czytaj więcej na:
oby mu dojebali chociaz te 5 lat bezwględnego pudła
wystarczło zatrzymać sie na sekunde przed przejsciem
tępe kutasy