W Shandong odbywały się sztuczki cyrkowe przygotowujące akrobatów do występu, jednakże nie wystąpią bo człowiek czyniący salta zginął przez jego nie złapanie. Jakby było kotem to spadłby na 4 łapy, jednakże kotem nie był więc na nie nie spadł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Elegancko wylądował na siatce, buty mu nie spadły więc gdzie Ty tam dostrzegłeś jego śmierć ?
może siatka pod napięciem dla lepszej motywacji?
Pizdą Ci oczy zarosły? Nie widziałeś fantastico siatki? Wrzucasz co popadnie nawet tego dobrze nie oglądając.Zawiodłem się kurwa.
CbK napisał/a:
spadł na siatkę, nic mu nie będzie
Tylko udawał, wiesz, jak to cyrkowcy
nie żadnej siatki pajace-tylko materace na dole z takiej wysokosci na kregol to nawet materac nie przejmie przeciążenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów