18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Aktorzy z Barcelony
hax • 2012-01-14, 12:16
Nie jedna szkoła aktorska byłaby z nich dumna.

Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
Zgłoś
alkoboy 2012-01-15, 16:29 2
Filmik jest dowodem że gimbusom znudziły się kweki , wiochy i inne badziewia.
Co do gry Messi ok Ronaldo ok ale dla mnie ten koleś jest najlepszy.
Piłkarz kompletny przy którym każda ciota może strzelać bramki. A propo dzisiaj gra Barca Pozdro
Zgłoś
barul01 2012-01-15, 23:20
@ulthart

Ale się spiąłeś człowieku chuj cie boli, że Barca najlepsza na świecie najwyższy czas sie z tym pogodzic.
Zgłoś
Giacore 2012-01-16, 12:00 1
Ale czemu zawsze każdy kibic barcelony jeśli pokazuje się taki film mówi a krystyna to i tam to a real taki i siaki. Jak dla mnie tutaj nie chodzi o wojnę realu z barca.
Większość kibiców barcelony to sezonowcy taka prawda koniec kropka.
Większość kibiców realu to sezonowcy kibicują mu bo nie kibicują barcelonie.
Każdy trzeźwo rozumujący człowiek widzi, że jeśli w jednym meczu są 4 ewidentne karne a żadnego nie uznał sędzia to jest coś nie tak. Sędziowie mylą się gdyż są ludźmi. No ale jeśli piłkarz mający miano "najlepszego na świecie" kopie piłka w kibiców i nie zostaje za to ukarany przez uefa. To wyraźnie jest coś nie tak. Jeśli piłkarz symuluje kolejny raz z rzędu i wszyscy mu klaskają to jest coś nie tak. Gdzie czasy Ajaxu który przypadkiem strzelił bramkę chcąc oddać przeciwnikowi piłkę dał sobie też ja strzelić??? Jedyna prawdziwa liga teraz to dla mnie liga angielska. Nie płaczą walczą jak równy z równym mimo dużych różnic budżetowych itd. Liczy się tradycja walka i zwycięstwo. A co do Mou sądzę, że jest najlepszym trenerem potwierdził swoją dominacje w lidze Angielskiej Włoskiej i prawdopodonie w tym roku wyprzedzi barcelone. Pep trener jednego klubu.

zgadzam się z panem up Xavi jest genialnym piłkarzem o niebo lepszym od pana tylko z lewą nogą i jednym zwodem
Zgłoś
seven 2012-01-19, 0:01 2
Czy mi się zdaje, czy Real znowu dostał po piździe?
Zgłoś
boro259 2012-01-19, 0:47 4
Skoro już mowa o aktorach... świeży materiał, pewnie jeszcze go boli...

Zgłoś
s................k 2012-01-19, 13:01
A chłopcy z Real bawią się tak.

Jakość może nie najlepsza.

Zgłoś
d................3 2012-01-19, 18:41
O boże ludzie, wy tak płaczecie jakby to była wojna a to tylko sport
Wyobraźcie sobie piłkę nożną bez "symulacji", błędów sędziowskich itp.
Oglądali byście wtedy mecze?
Moim zdaniem nie
Ochłońcie trochę bo sami się pozabijacie przez głupiutki sport
Zgłoś
Pyro25 2012-01-21, 0:05
seven napisał/a:

Czy mi się zdaje, czy Real znowu dostał po piździe?

Ja pierdole. Piszesz że nie kibicujesz Barsie, a jedziesz Real równo...
Zastanów się choć na moment czy masz w ogóle jakieś pojęcie jakiego błazna właśnie z siebie robisz. Każdego kto ci odpowie zaczynasz cisnąć ( mi z pewnością też odpiszesz, bo wmówiono ci że do ciebie należy ostatnie zdanie, a więc czekam z niecierpliwością ), a sam zachowujesz się jakbyś był bez skazy. Może i nie jesteś fanem barsy, ale z pewnością jesteś anty-fanem Realu. Żałosne. Zajmij się lepiej własnym klubem, o ile jakiś masz
Zgłoś
.................. 2012-01-21, 0:08
Pyro25, o, nareszcie bez gwiazdeczek.
Zgłoś
Pyro25 2012-01-21, 0:45
Hm.. Założyłem konto tylko dlatego żeby powiedzieć co myślę o takich osobach, więc średnio wiedziałem jakie są zasady komentowania
Zgłoś
duxaj 2012-01-21, 3:17
bo piłka nożna męska jest dla zniewieściałych aktorów klasy c. Wole już piłkę nożną żeńską oglądać tam jak faul to faul jest. A dla facetów powinien być tylko jeden sport RUGBY
Zgłoś
seven 2012-01-21, 11:29
Pyro25 napisał/a:

Ja pierdole. Piszesz że nie kibicujesz Barsie, a jedziesz Real równo...
Zastanów się choć na moment czy masz w ogóle jakieś pojęcie jakiego błazna właśnie z siebie robisz. Każdego kto ci odpowie zaczynasz cisnąć ( mi z pewnością też odpiszesz, bo wmówiono ci że do ciebie należy ostatnie zdanie, a więc czekam z niecierpliwością ), a sam zachowujesz się jakbyś był bez skazy. Może i nie jesteś fanem barsy, ale z pewnością jesteś anty-fanem Realu. Żałosne. Zajmij się lepiej własnym klubem, o ile jakiś masz

Hehe, śmieje się tylko z tego, że tak pierdolą i pierdolą o tej Barcelonie, że chuja graja, że symulanci, że kooperacja z sędziami, a tu chuj, Real znowu dostał po piździe i to bez niczyjej pomocy
Zgłoś
fij0lek 2012-01-23, 1:40
Dobrze, że mam wyjebane na Fejki i Balerony. Ja tam wolę siatkówkę, cycki i majonez.

f1j0lk3u5.blox.pl/html
Zgłoś
Kamm 2012-01-23, 1:41
@up
Zawodniczka siatkówki wysmarowana majonezem. Mniam

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
Ens 2012-01-27, 2:59
Skoro wstawiasz takie filmiki to zapewne interesujesz się piłką nożną i wiesz jak wyglądają poszczególni pilkarze Barcy wiec hax wskaż chociaż jednego gracza Barcelony na tym niby treningu bo ja się przyglądam i przyglądam i jakoś nie widzę żadnego gracza Barcelony z podstawowej 11 a nawet z podstawowej meczowej 20~

Co więcej nie można potwierdzić że to jest Barcelona bo jedyne co na to wskazuje to napis BarcaTV w prawym górnym rogu a to o niczym nie świadczy bo troche zabawy i można tam wstawić każdy inny napis tym bardziej że inne drużyny też mają taki niby swój kanał widziałem wielokrotnie na Polsat Sporcie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów