Ale czemu zawsze każdy kibic barcelony jeśli pokazuje się taki film mówi a krystyna to i tam to a real taki i siaki. Jak dla mnie tutaj nie chodzi o wojnę realu z barca.
Większość kibiców barcelony to sezonowcy taka prawda koniec kropka.
Większość kibiców realu to sezonowcy kibicują mu bo nie kibicują barcelonie.
Każdy trzeźwo rozumujący człowiek widzi, że jeśli w jednym meczu są 4 ewidentne karne a żadnego nie uznał sędzia to jest coś nie tak. Sędziowie mylą się gdyż są ludźmi. No ale jeśli piłkarz mający miano "najlepszego na świecie" kopie piłka w kibiców i nie zostaje za to ukarany przez uefa. To wyraźnie jest coś nie tak. Jeśli piłkarz symuluje kolejny raz z rzędu i wszyscy mu klaskają to jest coś nie tak. Gdzie czasy Ajaxu który przypadkiem strzelił bramkę chcąc oddać przeciwnikowi piłkę dał sobie też ja strzelić??? Jedyna prawdziwa liga teraz to dla mnie liga angielska. Nie płaczą walczą jak równy z równym mimo dużych różnic budżetowych itd. Liczy się tradycja walka i zwycięstwo. A co do Mou sądzę, że jest najlepszym trenerem potwierdził swoją dominacje w lidze Angielskiej Włoskiej i prawdopodonie w tym roku wyprzedzi barcelone. Pep trener jednego klubu.
zgadzam się z panem up Xavi jest genialnym piłkarzem o niebo lepszym od pana tylko z lewą nogą i jednym zwodem