18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Aktorzy z Barcelony
hax • 2012-01-14, 12:16
Nie jedna szkoła aktorska byłaby z nich dumna.

Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
Zgłoś
ans83[Ż] 2012-01-14, 21:59
kurwa jak ja nienawidzę tej jebanej barcy i całej bandy onanistów którzy walą konia przy każdej udanej akcji barcelony a na dźwięk messi reagują spazmami jak tępa pizda na koncercie piaska czy innego bimbera. generalnie to PUTA BARCA!!!
Zgłoś
boro259 2012-01-14, 22:11
@up

Musisz mieć wyjątkowo ciekawe życie.
Zgłoś
choku 2012-01-14, 23:00
Przyznam jestem kibicem Realu od wielu lat. Nie od czasów kiedy zaczęły się gigantyczne transfery, Kaki i Ronaldo. Pamiętam wiele GD, ale nigdy nie było w nich tyle zawiści, przemocy, było to po prostu wielkie święto piłkarskie. Super było kiedy SB oklaskiwało Ronaldinho podczas jednego z nich. Można powiedzieć, że Barcelona sama sobie wyrobiła taką markę, symulując w wielu ważnych meczach. Można oczywiście porównywać, że w Realu też są symulanci Di Maria i czasem Ronaldo, ale nie jest to na taką skalę jak w Barcelonie. Real gra futbol twardy, kontaktowy, ale powtarzam, w nim też są symulanci. Najbardziej w furię kibiców Królewskich wprowadził Dani "złamana noga" Alves, którego jak wykazują nagrania Pepe nie dotknął, lecz dostał czerwo i koniec dla niego gry. A Blaugrana grając 11 vs 10 potrafiła wtedy wygrać. Oczywiście Alves po krótkiej przerwie wrócił na boisko, szarżując na bramkę Realu. To jest dla mnie nie zrozumiałe. Lub gdy przez Busqetsa "my face hurts", bodajże Motta, gracz Interu, nie mógł spełnić swojego marzenia i zagrać w finale ligii mistrzów, bo Busqets dostał skurczu twarzy. Tyle ode mnie, w środe kolejne spotkanie Realu z Barceloną, ale ostatnio jest spokojnie. Pozdrawiam normalnych. Elo
Zgłoś
Stranuh 2012-01-14, 23:04
Osobiście wole ligę angielską od hiszpańskiej. Tam przynajmniej jest mniej symulowania a bardziej walka... Ale Barca i Real to przodują w symulacji. Jeszcze trochę a będą sobie sami nogi łamać żeby wyjebać jednego z przeciwników z boiska...
Zgłoś
E................S 2012-01-14, 23:04 7
Niestety ale piłka nożna coraz bardziej zaczyna przypominać:

Zgłoś
sw7enty 2012-01-14, 23:06
Via Real!

Hi I'm Chucky, wanna play?
Zgłoś
calypso 2012-01-14, 23:09
Każdy doszukuje się nie uczciwych zagrań, tak jest w każdej drużynie, ale kibice np. Reala, Munchestera, pokazują tylko nie uczciwe zagrania Barelony, bo najczęściej ich drużyny przegrywają.
Jakoś trzeba się wyżyć, po przegranym meczu.
Ja nie mam nic do żadnej drużyny, każda gra na ile może.

Pozdro kibic FC Barcelony
Zgłoś
sw7enty 2012-01-14, 23:10 1
ps. Cała piłka nożna to zasrane aktorstwo, powoli zaczyna przypominać "hardkorowy" wrestling...

Hi I'm Chucky, wanna play?
Zgłoś
N................k 2012-01-15, 0:05
pokłóciliście się o to, kto bardziej symuluje, a przecież tu nie chodzi o to kto więcej, ale o to, że to jest w ogóle nie do pomyślenia, żeby dorosły facet tak się szmacił. Przecież to jest obrzydliwy dyshonor... Jak takie kurwy mogą potem w lustro spojrzeć?
Zgłoś
boczerto 2012-01-15, 1:34
skomentuje to tylko tak

mam wyje.ane!!!!
Zgłoś
M................f 2012-01-15, 10:21
Na chuj wstawiacie filmiki, gdzie RM fauluje ? Co ma granie ostro do udawania ? Faul element gry, a płakanie jak cipka nie. Proste.
Zgłoś
firer 2012-01-15, 10:43
Jeżeli chodzi o sportowców to moim zdaniem piłkarze to największe cioty.
Zgłoś
hax 2012-01-15, 13:14 1
firer napisał/a:

Jeżeli chodzi o sportowców to moim zdaniem piłkarze to największe cioty.

No wydaje mi się, że na pewno nie większe od Ciebie
Zgłoś
peecyn 2012-01-15, 13:55 2
Tak czytając te wszystkie komentarze to śmiać mi się chce. Jestem kibicem Realu ale nie mam zamiaru tutaj spinać jak inni kibice zarówno Realu jak i Barcelony. Każda drużyna symuluje jedna lepiej jedna gorzej. Komplikacja komplikacją ale wole żeby mój post bardziej trafił do kibiców. Realowi jak i Barcelonie kibicuje masa ludzi... Wielu kibiców kibicuje Realowi bo Ronaldo bądź bo masa innych gwiazd... Barcelonie za to kibicuje wielu kibiców bo Messi bo wygrywa. I to właśnie to tacy kibice spinają przy każdym meczu.. to tacy kibice robią te beznadziejne kwejki bądź filmy.. i to tacy kibice psuja społeczność kibiców tych 2 klubów. Jak widzę ten poziom tych "sezonowców" Barcelony i Realu to śmiać mi się chce. Znają się na zespole jak gówno na poezji a wypowiadają się wszędzie pisząc "Messi to bóg a Ronaldo to ciota".. "Messi to karzełek a Ronaldo jedzie go jak chce".. Tych 2 piłkarzy nie da się do chuja porównać. Oboje są uniwersalni i oboje graja na rożnych pozycjach.. Jaki to sens porównywać skrzydłowego ze środkowym napastnikiem ?! I jeszcze te promujące Barcelone media.. Nie urażając prawdziwych kibiców ale kurwa jak słyszę polskiego komentatora mówiącego "Messi piękne przyjecie skorpionem i strzał ze stawu skokowego"(Barca vs Santos) to śmiać się chce. I media promujące image Barcelony jako niepokonanej.. Jednak jest pokonana.. Jednak przegrywa mecze.. Real tez przegrywa ale uważam iż prawdziwi kibice powinni być bardziej poważnie ;]

Z poważaniem Kibic Realu.

Niektórzy uważają, że Piłka Nożna to sprawa życia i śmierci. Ja uważam, że to znacznie poważniejsza sprawa.

cristgaming.com/pirate.swf ^^
Zgłoś
Bombardierro 2012-01-15, 14:24
Smutne jest to że mecze o najwyższych rangach wygrywane są coraz częściej dlatego że ktoś lepiej symulował, a nie grał lepiej. Jak widać pieniądze są najważniejsze.
Śmieszne jest to że o wymuszaniu rzutów wolnych, "aktorzeniu" i brutalnych faulach mających na celu wyeliminowania konkretnych zawodników mówi się od wielu lat, a nie robi się nic by ten problem wyeliminować. Niestety wszystkie pomysły na rozwiązanie tych problemów zaczynają się i kończą na plotkach lub krążeniu w internecie... a wcale nie trzeba wywracać tego sportu do góry nogami by to osiągnąć- wystarczyłoby posadzić sędziów przed monitorami by oglądali mecz z wielu perspektyw, i dodatkowo zaostrzyć przepisy dotyczące nagradzania żółtymi i czerwonymi kartkami. Jak jakiś aktorzyna zanurkuje, czego efektem będzie czerwona kartka, zastanowi się 10x zanim to zrobi znowu. Tak samo z brutalnymi faulami. Jeśli będą to robili notorycznie, przedłużyć wykluczenie z grania. Ponieważ najważniejszy jest obecnie zysk, to pewnie nie doczekamy się takich zmian. Ale jeśli już miałbym wybierać czy wolę aktorzenie czy boiskowe MMA, wybiorę aktorzenie- od niego nie zostanę przypadkiem kaleką.
TAK dla sportu i jego głównych idei, stanowcze i zdecydowane " ODDAL SIĘ W POŚPIECHU" dla chamstwa, aktorzenia i brutalizmowi.
Pozdrawiam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów