Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
masz jak wol 4 akcje gdzie powinny byc 4 karne i ze 2 czerwone kartki w meczu champions league z chelsea wiec ? watpie zeby barcelona musiala symulowac grajac z taka sevilla gdzie zarobek pilkarzy i trenera jest rowny z zarobkiem 3 czy 4 zawodnikow w barcelonie co innego jak graja z przeciwnikiem na ich poziomie wtedy "twarda" gra z nimi nie ma sensu bo wszyscy wiedza ze wstarczy potraktowac takiego kurdupla z bara ale ze kurwa nie ma kolan to jest to faul gdyz jebnales go barkiem po ryju gratisem od sedziego jest zolta karta w wybitnych przypadkach nawet czerwona ...
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Trzymaj tutaj pare przecinków, bo widzę, że wyczerpałeś już swój dzienny limit.
Pozdrawiam
GGMU!!
Sponsorem technicznym Barcelony jest Nike, a nie adidas, dla każdego kto dobrze przyjrzy się flikowi na początku jasne stanie się że to nie Barca tylko jakiś kiepski montaż. Dalsza część to kompilacja 3-letnich kilku przypadków udawania graczy Barcy. (Dani Alves, Busquets i jeszcze kilka) + błędy sędziego za co wg. autora Barca też jest winna?! Filmik obiektywny w 33% jak dla mnie, a w trzymaniu się przez głównie fanów Realu zdania, że Barca aktorzy zaprzeczają trzy ostatnie- dwa mecze w Superpucharze i jeden w lidze, gdzie Barca wygrała czysto. Oceniajmy więc fakty, bo nie jesteśmy z GóWna!!!
Początek to nie montaż tylko pewien starutenki filmik ośmieszający grę Włochów przed Mundialem 2006.
A co do samej gry Barcy to mają aktorów w drużynie, ale wyjątkiem nie są. Praktycznie wszystkie czołowe zespoły Europy mają tego typu grzeszki na sumieniu.
Argument o błędzie sędziego jest zupełną bzdurą. Jeżeli sędzie nie zauważył że gracz symuluje to wina oszusta nie jest wcale mniejsza...
No tak, bo tylko Barcelona symuluje. Oczywiście Real gra na poziomie i nikt z piłkarzy nigdy nie udawał. Też mi kurwa problem zmontować z miliarda akcji dwadzieścia takich, gdzie ktoś udaje. (...)
To najpierw zmontuj, najlepiej takie z samym realem a potem pierdol.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów