Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
Każdy kibic Barcy - sezonowiec,
każdy kibic innej drużyny - wielki znawca, który na futbolu zjadł zęby.
Najzabawniejsze jest to, ze gdyby Mourinho nie zaczął nagonki na Barcę to całego zamieszania by nie było. Zanim Mou przyszedł do Barcy GD to było święto futbolu. Czasem wygrywał Real czasem Barca, zawsze porażka z Królewsimi bolała, ale nigdy nie było takiej zawiści jak teraz. Pamiętam jak Santiago Bernabeu oklaskiwało Ronaldinho. Wyobrażacie sobie teraz coś takiego?
Taktyka Mou na mecze z Realem to: kosić ile wlezie, kopać zawodników i faulować. W dodatku narzekajmy na sędziów, co sprawi, ze będą oni pod większą presją. Z tego co czytałem Guardiola podczas jednego z meczów, kiedy to Barcelona symulowała - bo nie twierdze, ze tego nie robiła- kazał piłkarzom to robić. Uznał, że jeżeli Real ma ich zgnieść i przekopać po boisku, by w 60 minucie wszyscy byli obolali to należy się kłaść kiedy tylko będzie okazja. Kazał wytworzyć presję na arbitrze tak samo jak robił to Mou. To w połączeniu z bardzo ostrą grą Realu sprawiło, ze sędzia gwizdał wszystko. Zauważcie, ze od tego czasu Real nie grał już aż tak ostro.
A aktorzy są w każdym klubie, w Realu także ich sporo z Cristiano i Di Maria na czele. Ale nikt o tym nie mówi, bo przegrywają...
A filmik do dupy, zwłaszcza ten "niby" trening Barcy wzięty z włoskiej reklamy. Ubaw po pachy. Sytaucja z Dani Alvesem tez nie prawdziwa, został kopnięty a to tylko poprawiony filmik jest.
No tak, bo tylko Barcelona symuluje. Oczywiście Real gra na poziomie i nikt z piłkarzy nigdy nie udawał. Też mi kurwa problem zmontować z miliarda akcji dwadzieścia takich, gdzie ktoś udaje. Ja pierdole, jakim trzeba być zakompleksionym kibicem, żeby zmontować, a tym bardziej podniecać się na widok takiego filmiku. Mnie to się tam wydaję, że Real i jego pseudo-niby-kibice za wszelką cenę chcą usprawiedliwić wszystkie swoje porażki przez doszukiwanie się takich błędów w grze Barcelony.
Dobra nie pierdol ,,l,,
No tak, bo tylko Barcelona symuluje. Oczywiście Real gra na poziomie i nikt z piłkarzy nigdy nie udawał. Też mi kurwa problem zmontować z miliarda akcji dwadzieścia takich, gdzie ktoś udaje. Ja pierdole, jakim trzeba być zakompleksionym kibicem, żeby zmontować, a tym bardziej podniecać się na widok takiego filmiku. Mnie to się tam wydaję, że Real i jego pseudo-niby-kibice za wszelką cenę chcą usprawiedliwić wszystkie swoje porażki przez doszukiwanie się takich błędów w grze Barcelony.
Zakompleksiony to jest każdy wielki fan barcy, który drze morde "visca el barca" i myśli, że jest koks. Sorry, ale wypierdalaj. Wielkim fanem realu nie jestem, ale o stokroć wolę real niż barce. Kiedyś im kibicowałem, ale to dlatego, że grał tam Eto'o i Ronaldinho. A real też stracił do tego realu z Zidanem, Carlosa, Beckhama, Ronaldo, itd. A już w ogóle to najlepszy futbol grają w Anglii i Holandii.
A arbitrzy nie lepsi - albo ślepi albo przekupieni.
Niech żyje rugby !
. A już w ogóle to najlepszy futbol grają w Anglii i Holandii.
True story.Aż Ci piwo postawiłem
Zakompleksiony to jest każdy wielki fan barcy, który drze morde "visca el barca" i myśli, że jest koks. Sorry, ale wypierdalaj. Wielkim fanem realu nie jestem, ale o stokroć wolę real niż barce. Kiedyś im kibicowałem, ale to dlatego, że grał tam Eto'o i Ronaldinho. A real też stracił do tego realu z Zidanem, Carlosa, Beckhama, Ronaldo, itd. A już w ogóle to najlepszy futbol grają w Anglii i Holandii.
Wódki nalejmy ;D
(...)
A aktorzy są w każdym klubie, w Realu także ich sporo z Cristiano i Di Maria na czele. Ale nikt o tym nie mówi, bo przegrywają...
No,ale kurwa..żeby połowa teamu? No bez przesady Jak to nikt o tym nie mówi? Przegrywają? Raczej przegrywali,teraz ostatnio mają dobrą passę,więc skończ i nie pierdol.
Myślisz, że jak mi napisałeś wypierdalaj to jesteś kozak?
Ty deklu nie zrozumiałeś mojego posta, jak większość debili, którzy się rzucają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów