18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Aktorzy z Barcelony
hax • 2012-01-14, 12:16
Nie jedna szkoła aktorska byłaby z nich dumna.

Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
Zgłoś
g................r 2012-01-14, 17:22 3
jak czytam niektóre komentarze to aż mnie śmiech bierze.
Każdy kibic Barcy - sezonowiec,
każdy kibic innej drużyny - wielki znawca, który na futbolu zjadł zęby.

Najzabawniejsze jest to, ze gdyby Mourinho nie zaczął nagonki na Barcę to całego zamieszania by nie było. Zanim Mou przyszedł do Barcy GD to było święto futbolu. Czasem wygrywał Real czasem Barca, zawsze porażka z Królewsimi bolała, ale nigdy nie było takiej zawiści jak teraz. Pamiętam jak Santiago Bernabeu oklaskiwało Ronaldinho. Wyobrażacie sobie teraz coś takiego?

Taktyka Mou na mecze z Realem to: kosić ile wlezie, kopać zawodników i faulować. W dodatku narzekajmy na sędziów, co sprawi, ze będą oni pod większą presją. Z tego co czytałem Guardiola podczas jednego z meczów, kiedy to Barcelona symulowała - bo nie twierdze, ze tego nie robiła- kazał piłkarzom to robić. Uznał, że jeżeli Real ma ich zgnieść i przekopać po boisku, by w 60 minucie wszyscy byli obolali to należy się kłaść kiedy tylko będzie okazja. Kazał wytworzyć presję na arbitrze tak samo jak robił to Mou. To w połączeniu z bardzo ostrą grą Realu sprawiło, ze sędzia gwizdał wszystko. Zauważcie, ze od tego czasu Real nie grał już aż tak ostro.

A aktorzy są w każdym klubie, w Realu także ich sporo z Cristiano i Di Maria na czele. Ale nikt o tym nie mówi, bo przegrywają...

A filmik do dupy, zwłaszcza ten "niby" trening Barcy wzięty z włoskiej reklamy. Ubaw po pachy. Sytaucja z Dani Alvesem tez nie prawdziwa, został kopnięty a to tylko poprawiony filmik jest.
Zgłoś
Butmanek 2012-01-14, 17:26
Nawet nie obejrzałem do końca. Gówno fanbojów. Dla jednych i dla drugich oba zespoły to aktorzy. Ten gówniany filmik nie powinien ujrzeć światła dziennego.
Zgłoś
Boroth 2012-01-14, 17:34
seven napisał/a:

No tak, bo tylko Barcelona symuluje. Oczywiście Real gra na poziomie i nikt z piłkarzy nigdy nie udawał. Też mi kurwa problem zmontować z miliarda akcji dwadzieścia takich, gdzie ktoś udaje. Ja pierdole, jakim trzeba być zakompleksionym kibicem, żeby zmontować, a tym bardziej podniecać się na widok takiego filmiku. Mnie to się tam wydaję, że Real i jego pseudo-niby-kibice za wszelką cenę chcą usprawiedliwić wszystkie swoje porażki przez doszukiwanie się takich błędów w grze Barcelony.

Dobra nie pierdol ,,l,,
Zgłoś
dobo89 2012-01-14, 17:39 1
pakicito napisał/a:

co za kawalek?

Takie to trudne dla ciebie ?

Wiekszosc kawalkow znajdziesz po tekscie jaki w nim jest

najczesciej pada "king of the bongo" chyba nie jest problemem wpisanie tego w GOOGLE ?
Zgłoś
m................z 2012-01-14, 17:44
@goolejador masz całkowitą rację, w każdej drużynie jest jakiś aktor.. taka jest teraz piłka nożna i niestety nic tego nie zmieni ;/
Zgłoś
pozeracz_kotow 2012-01-14, 17:48 3
Taka mała satyra na symulujące pizdy:

Zgłoś
MayDay100 2012-01-14, 17:50 2
zgadzam się ze w kazdej druzynie jest jakis aktor ale te akcje w Barcelonie sa juz ponizej krytyki, a i zeby bylo jasne nie jestem fan boyem realu. Jak dla mnie liczy sie tylko Biała Gwiazda
Zgłoś
qwe999 2012-01-14, 17:52 7
seven napisał/a:

No tak, bo tylko Barcelona symuluje. Oczywiście Real gra na poziomie i nikt z piłkarzy nigdy nie udawał. Też mi kurwa problem zmontować z miliarda akcji dwadzieścia takich, gdzie ktoś udaje. Ja pierdole, jakim trzeba być zakompleksionym kibicem, żeby zmontować, a tym bardziej podniecać się na widok takiego filmiku. Mnie to się tam wydaję, że Real i jego pseudo-niby-kibice za wszelką cenę chcą usprawiedliwić wszystkie swoje porażki przez doszukiwanie się takich błędów w grze Barcelony.

Zakompleksiony to jest każdy wielki fan barcy, który drze morde "visca el barca" i myśli, że jest koks. Sorry, ale wypierdalaj. Wielkim fanem realu nie jestem, ale o stokroć wolę real niż barce. Kiedyś im kibicowałem, ale to dlatego, że grał tam Eto'o i Ronaldinho. A real też stracił do tego realu z Zidanem, Carlosa, Beckhama, Ronaldo, itd. A już w ogóle to najlepszy futbol grają w Anglii i Holandii.
Zgłoś
ppgn 2012-01-14, 17:54 1
Ja nie jestem ani fanką barcy ani realu. Po prostu Ci co symulują to cioty a nie piłkarze i jak już ktoś wcześniej napisał kaleczą ten sport.
A arbitrzy nie lepsi - albo ślepi albo przekupieni.
Niech żyje rugby !
Zgłoś
u................t 2012-01-14, 17:56 1
qwe999 napisał/a:

. A już w ogóle to najlepszy futbol grają w Anglii i Holandii.

True story.Aż Ci piwo postawiłem
Zgłoś
sosik 2012-01-14, 18:00 1
A ja nie oglądam wcale piłki nożnej i tylko szydzę z tego pedała Ronaldo :]
Zgłoś
Boroth 2012-01-14, 18:04 1
qwe999 napisał/a:

Zakompleksiony to jest każdy wielki fan barcy, który drze morde "visca el barca" i myśli, że jest koks. Sorry, ale wypierdalaj. Wielkim fanem realu nie jestem, ale o stokroć wolę real niż barce. Kiedyś im kibicowałem, ale to dlatego, że grał tam Eto'o i Ronaldinho. A real też stracił do tego realu z Zidanem, Carlosa, Beckhama, Ronaldo, itd. A już w ogóle to najlepszy futbol grają w Anglii i Holandii.

Wódki nalejmy ;D
Zgłoś
OFF 2012-01-14, 18:12
goolejador napisał/a:

(...)
A aktorzy są w każdym klubie, w Realu także ich sporo z Cristiano i Di Maria na czele. Ale nikt o tym nie mówi, bo przegrywają...

No,ale kurwa..żeby połowa teamu? No bez przesady Jak to nikt o tym nie mówi? Przegrywają? Raczej przegrywali,teraz ostatnio mają dobrą passę,więc skończ i nie pierdol.
Zgłoś
seven 2012-01-14, 18:15
qwe999 napisał/a:

Myślisz, że jak mi napisałeś wypierdalaj to jesteś kozak?
Ty deklu nie zrozumiałeś mojego posta, jak większość debili, którzy się rzucają.
Zgłoś
B................s 2012-01-14, 18:17 3
Po meczu z Chelsea na SB nawet nie było mi przykro po tej całej farsie sędziowskiej (jestem kibicem CFC, nie Realu ani Barcy, dla jasności). Jedyne czego żałowałem to tego, że Drogba ganiając w tych klapeczkach po ostatnim gwizdku nie wpierdolił panu arbitrowi - Overbo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem