Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
Jesteś kurwa sezonowcem czy o co chodzi? Barcelona wygrywa to im kibicujesz akurat bo tak jest modnie? Znasz się na piłce w ogóle choć trochę czy raz na rok koledzy Cię na mecz zaproszą jak jakieś finały są i wtedy siedzisz i oglądasz? Barcelona wygrała oszustwami i symulacją z Interem, Chelsea, Arsenalem.. Ale tak, to kibice Realu doszukują się w ich grze oszustw..
Oklaski dla kibiców sezonowych
Każdego kto kibicuje Barcelonie nazywasz sezonowcem? Nauczyłeś się nowego słowa i teraz wszędzie to wypisujesz? Widzę, że to takie modne teraz jest, każdy byle ciul tak pisze, smutne. Kolego nie będę Ci tu opowiadał o moich doświadczeniach i wiedzy na temat piłki, bo poczujesz się strasznie głupi, ale jedno mogę Ci zagwarantować - nie jestem sezonowcem. I gdzie durniu wspomniałem, że im kibicuję?
No i oczywiście jesteś kolejnym kretynem, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
Kibicować polskiej piłce? Bo polska, czy bo chujowa? Bo nie wiem z jakiego powodu. Mnie wkurwia to, że przez tych wszystkich niedzielnych kibiców jestem traktowany jak i oni. Bo mam pecha, że moja drużyna wygrywa więc jestem pierdolonym sezonowym kibicem i gimbusem! Prawdziwym kibicem to można być tylko ostatniej drużyny w tabeli (albo realu xD)?! Jestem kibicem FCB od nastu lat i ciesze się, że wygrywają.
No tak, bo tylko Barcelona symuluje. Oczywiście Real gra na poziomie i nikt z piłkarzy nigdy nie udawał. Też mi kurwa problem zmontować z miliarda akcji dwadzieścia takich, gdzie ktoś udaje. Ja pierdole, jakim trzeba być zakompleksionym kibicem, żeby zmontować, a tym bardziej podniecać się na widok takiego filmiku. Mnie to się tam wydaję, że Real i jego pseudo-niby-kibice za wszelką cenę chcą usprawiedliwić wszystkie swoje porażki przez doszukiwanie się takich błędów w grze Barcelony.
Bardzo dobrze dobrane słowa;] a jak taki mocarz pokaz aktorzynów z Realu jhahahahah Pedałek złamie tipsa io już go mecz męczy żal to z nim jest pozdro tępaki umiecie co najwyżej krytykować ale błędów Realu nie widzicie bo jesteście zaślepieni
Gdzie tu sens ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów