18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Aktorzy z Barcelony
hax • 2012-01-14, 12:16
Nie jedna szkoła aktorska byłaby z nich dumna.

Ale przynajmniej czarny ich dobrze podsumował na końcu
Zgłoś
tomekzkz 2012-01-14, 13:56 17
@Pabl0

Weź pierdolnij się w łeb i pomyśl zanim coś napiszesz. Skup się kurwa chwilę i pomyśl - kto jest sezonowcem? a) Miliony kibiców Barcelony lubiących ten klub odkąd zaczął wygrywać b) kibice każdej innej drużyny, która dostaje wpierdol w każdym meczu z barceloną, a mimo to nie przerzucają się na nią tylko zostają przy swoich?
Zgłoś
zukennuken3d 2012-01-14, 14:04 3
przez takie kurwy pilka traci swoja magie, pewnie pedaly LM 3 raz teraz zdobeda
Zgłoś
Masther 2012-01-14, 14:04
kurrew z barcelony i manchesteru united to nie trawie
Zgłoś
kietong 2012-01-14, 14:10 5
Zawsze ciekawiła mnie podstawa kibicowania Realowi lub Barcelonie. Dla zasady, czy kurwa po co? Czym dla Polaka różni się Barcelona od Realu. Bez sensu.
Zgłoś
paczek1262 2012-01-14, 14:11 1
Z każdą drużyną złożyłoby się podobną kompilację..

Świadomy sen
Zgłoś
Conscribo 2012-01-14, 14:11 3
kietong napisał/a:

Zawsze ciekawiła mnie podstawa kibicowania Realowi lub Barcelonie. Dla zasady, czy kurwa po co? Czym dla Polaka różni się Barcelona od Realu. Bez sensu.

w normalnym kraju ludzie idą za klubem krajowym.. ale, że u nas niestety nie ma za kim to sobie wybierają jakiś zagraniczny i mianują się kibicami

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
g................9 2012-01-14, 14:13 2
BongMan napisał/a:

Takim chujom się powinno girska łamać i dawać dożywotni zakaz gry. Nie jestem jakimś fanem piłki, ale uważam że jebani symulanci kaleczą ten sport.

łohoo, mocne. to trza by wyciąć całą Serie A,B,C ... to kto by grał we Włoszech ja się pytam ??
Zgłoś
qucharz69 2012-01-14, 14:15
ta część z treningiem to są włosi a nie barcelona , po za tym która drużyna nie symuluje ?, tyle że oni częściej niż inni wygrywają ;]
Zgłoś
Corn 2012-01-14, 14:15 40
hax, Według mnie wrzucanie takich filmów jest bez sensu, bo to tylko wywołuje kłutnie. Poza tym ja też bym mógł posklejać filmiki z aktorstwem realu i powrzucać w sieć gdzie sie tylko da, tylko po co? Dowartościowujesz się tym? Kibice realu nie mogą się pogodzić z tym że barca jest lepsza niż ich ulubiony klub i że real nie może z nimi wygrać, więc chcą udowodnić wszystkim na siłe że jest inaczej
Tu macie przykład jednej z wielu symulacji ronaldo.
Zgłoś
n................e 2012-01-14, 14:18 50
Przyjrzyjmy się teraz grze szmaciarzy z madrytu:

i mały bonus, słynne porque naczelnego bufona z madrytu:
Zgłoś
N................k 2012-01-14, 14:21 1
Czy to barca, czy real, czy jakikolwiek inny klub, to nie zmienia faktu, że trzeba być nieziemską szmatą, żeby robić takie rzeczy. W rugby i fa to wyrzucają z drużyny za takie coś.
BTW ja bym takim kurwom ręki nie podał...
Zgłoś
u................t 2012-01-14, 14:21 9
Dlatego tylko i wyłącznie

Zgłoś
seven 2012-01-14, 14:26
hax napisał/a:

Be Barcelona support or die?

Chyba jesteś za głupi, żeby zrozumieć o co mi chodzi prawda?
Zgłoś
Miranda 2012-01-14, 14:27 4
Ktoś się pytał o kawałek:
Manu Chao - Bongo Bong

And remember, respect is everything!
Zgłoś
Suq-Madiq 2012-01-14, 14:35 4
I barcelona i real mogą ssać pęto.

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów