Jestem aktywistą.
Ale:
Tym aktywistom.
Druga klasa szkoły podstawowej Rzeczypospolitej Polskiej.
Jestem aktywistą.
Ale:
Tym aktywistom.
Druga klasa szkoły podstawowej Rzeczypospolitej Polskiej.
No widzisz nie dopatrzyłem się, słownik czasem zmienia i mam nadzieję, że ludzie mi to wybaczOM
Tym aktywistą to powinni jebać t
Tym aktywistom.
Jesteś z Zakopanego?
Szkoła na Kasprowym była?
Tym aktywistą to powinni jebać takie kary finansowe, nasyłać komorników by je egzekwować, żeby się kurwa nauczyli bo często są bardziej szkodnikami dla otoczenia i przez to finał jest odwrotny do zamierzonego.
Tutaj finał może być np. na cycuszki. Zależy co z nią zrobią.
I co by dały jakieś kary finansowe..? Przecież Ci ludzie są opłacani z góry..
No bo kurwa nie pracują skoro ciągle zapierdalają na te wszystkie protesty w dni robocze.
Ktoś im za to płaci albo są bogaci z urodzenia i nie mają ŻADNYCH innych problemów niż kurwa zmiana klimatu i chodzą wkurwiać kowalskich i nowaków.
Przyczepianie/przyklejanie się podczas jakiegoś wydarzenia kulturalnego to ma taki sam sens jak ci kretyni co się przyczepili do zbiornika oleju słonecznikowego protestując przeciwko ropie.
No bo kurwa nie pracują skoro ciągle zapierdalają na te wszystkie protesty w dni robocze.
Ktoś im za to płaci albo są bogaci z urodzenia i nie mają ŻADNYCH innych problemów niż kurwa zmiana klimatu i chodzą wkurwiać kowalskich i nowaków.
Przyczepianie/przyklejanie się podczas jakiegoś wydarzenia kulturalnego to ma taki sam sens jak ci kretyni co się przyczepili do zbiornika oleju słonecznikowego protestując przeciwko ropie.
Napierdolilo się fundacyjek, które sponsorują takie cyrki. Fundacja Sorosa lubi wspierać wszystkie inicjatywy, które rozpierdalają istniejący porządek. Przecież taki zjeb w wełnianej czapce i japonkach nie ma pomyślunku, woli ani środków aby samodzielnie realizować taką agendę. To tylko pożyteczny idiota, który myśli, że zmieni świat.
Ogólnie ostatnio się zastanawiałem kto przy zdrowych zmysłach by realizował to co się odpierdala na świecie i jaki miałby w tym interes. Doszedłem do wniosku, że to albo Chiny albo AI
I co by dały jakieś kary finansowe..? Przecież Ci ludzie są opłacani z góry..
Kary finansowe powinny być dla analfabetów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów