Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:13
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ProVVe 2024-12-26, 0:41 55
Pomaganie małpie powinno wyglądać w stylu strzał miłosierdzia w potylice
Zgłoś
Wampay 2024-12-26, 0:43 5
Aah , ta wspaniała Ameryka
Zgłoś
shoe5maker 2024-12-26, 0:47 47
Myślałem że to jej mordę butują, zawiodłem się.
Zgłoś
dupppppp 2024-12-26, 2:35 5
ale wy widzicie, że to ta co pomaga to nie jest ta/ren co leży na ziemi? Tamto leżące kradły ubrania od bezdomnych, a murzyn spuścił wpierdol
Zgłoś
Majomir 2024-12-26, 3:01 5
Co tu komentować weterynarz i uśpić wszysltkich z filmu
Zgłoś
Adiczek 2024-12-26, 6:40 6
Za pomoc czarnemu kiedyś karali ehh to były czasy
Zgłoś
JoSeed 2024-12-26, 7:36 1
Swoją drogą ciekawa jestem, czemu nikt tego problemu (bezdomność na ulicach) rozwiązać nie może? Nie chce?

Kensington Av. w Filadelfii aż się prosi, żeby tam spuścić bombę...
Zgłoś
~Velture 2024-12-26, 7:57 7
JoSeed napisał/a:

Swoją drogą ciekawa jestem, czemu nikt tego problemu (bezdomność na ulicach) rozwiązać nie może? Nie chce?

Za te pieniądze wszystkim bezdomnym możnaby kupić dom i nikt by nie był bezdomny.

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
DeLux 2024-12-26, 8:50 7
Velture napisał/a:

Za te pieniądze wszystkim bezdomnym możnaby kupić dom i nikt by nie był bezdomny.

Rozumiem twój entuzjazm, ale nie. Nie dałoby się kupić za te kasę każdemu domu + oni to pewnie przeżarli i przepali.
Znając mechanizmy rozdawnictwa ktoś jeszcze po drodze się wzbogacił. No ale to akurat niedobrze bo jakby mieli więcej kasy ci bezdomni to by się szybciej zaćpali.
Zgłoś
~Velture 2024-12-26, 8:57 5
DeLux napisał/a:

Rozumiem twój entuzjazm, ale nie. Nie dałoby się kupić za te kasę każdemu domu + oni to pewnie przeżarli i przepali.
Znając mechanizmy rozdawnictwa ktoś jeszcze po drodze się wzbogacił. No ale to akurat niedobrze bo jakby mieli więcej kasy ci bezdomni to by się szybciej zaćpali.

Jakby się nikt nie wzbogacił to by nie było tego. Wiadomo.
Tak samo jakby na pomocy dla afryki nie dało się zarabiać to by 99% fundacji mogło się pakować od razu.

Kurwa przypomniał mi się ten wielki i kosztowny dla podatników program aktywizacji zawodowej "mniejszości romskiej"...
Nie pamiętam ile ale 10 lat temu jak nie lepiej. Ileż to kurwa siana poszło w ten program. Ile reklam w TV i radiu o tym, że 1% społeczności romskiej tylko pracuje i tworzą kurwa całe centra aktywizacji zawodowych tylko dla nich.
TL:DR koniec końców efekt zerowy a te cd-romy co tam szły to myślały, że dostaną kurwa z miejsca pracę za dyrektorskie pensje bez wymagań...
Z punktu widzenia skarbu państwa lepiej było im te pieniądze dać do ręki bo przynajmniej część by wróciła w postaci akcyzy.

Chcesz receptę na medyczną marihuanę? - napisz mi na pw.
Gwarancja najniższej ceny oraz wysoka akceptowalność + gwarantowany zwrot kosztów w przypadku braku recepty!
Warszawa, 3miasto, Łódź, Płock, Wrocław, Kraków, Katowice.
Zgłoś
pszkks 2024-12-26, 8:58 3
JoSeed napisał/a:

To coś w stylu afryki- pomoc była/ jest, a wystarczy wysłać prezerwatywy.
Zgłoś
Gienek78 2024-12-26, 9:49 10
Fajny ten idiota co nagrywa, myśli, że jak głośniej krzyknie to przestaną butować gościa

Tu jest fajny przykład całkowitego braku zrozumienia problemu i zerowej empatii. Laska i ten gość nagrywający egoistycznie i głupio włażą w środowisko bezdomnych i zdziwienie, że wiecej z tego złego niż pożytku. Tak to jest jak w ciepłym kurwidołku u rodziców, bez wiekszych problemów, z nudów pakuja sobie do głów różne zjebane ideały, które później w konfrontacji z rzeczywistością nie wytrzymują. Wszystkie te lewiszcza i aktywiszcza to zakała cywilizowanego świata.
Zgłoś
Lukash2107 2024-12-26, 21:23
Mogli ją przykleic do asfaltu
Zgłoś
POeBaNy 2024-12-27, 10:01
Lukash2107 napisał/a:

Mogli ją przykleic do asfaltu

A ok kiego przyklejać womena do małpy?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem