📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To jest taka ochrona przed zbędnym pierdoleniem
Wielu by się przydało...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Wielu by się przydało...
Te serwerowe chomiki są coraz bardziej leniwe. Pewnie wkrótce masowo wyjdą na ulice z transparentami "chomik lives matter"
xaus napisał/a:
Te serwerowe chomiki są coraz bardziej leniwe. Pewnie wkrótce masowo wyjdą na ulice z transparentami "chomik lives matter"
Panie, taki zapierdol że nie ma kiedyś się rozmnażać. A emerytów przybywa.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
ja pierdole co oni mają w głowach bo chyba nie mózgi...po co kurwa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów